復合成功嘅你地,結左婚未?

480 回覆
11 Like 1 Dislike

試下咪知
我果個ex 斷聯左就2個月
尋日知佢病左 叫佢保重身體 佢答完thank you
我再問多句 佢已經唔覆

其實岩岩我text sorry 佢都有應...
我明白佢要時間之餘 我自己都要

佢唔覆你 我諗你再遲d 可能一個星期send 1/2次
再過多排試下打俾佢

唔需要chur佢 唔覆就過多1-2個月

過左喇。。都無用既

試下咪知
我果個ex 斷聯左就2個月
尋日知佢病左 叫佢保重身體 佢答完thank you
我再問多句 佢已經唔覆

再過多排試下打俾佢

如果係愛 唔好放棄 唔好放棄
係愛呀哈利

再過多排試下打俾佢

如果係愛 唔好放棄 唔好放棄
係愛呀哈利

會一路改變自己先 慢慢先聯絡

佢而家對我仲芥蒂
好驚唔搵佢 佢更加淡 然後同第二個一齊

如果你以前對佢好 佢自然會唔慣冇你
對佢差 佢會慢慢諗清諗楚
雞就除外

雞就除外

對佢好好 但一次大分傷咗佢個心

仲struggle緊
跪求復合方法

呢啲好難教
如果你地有mutual fd就搵佢地幫手
但千萬不要chur對方 講幾句就算
同埋睇你咩情況 如果你出軌 我諗好難了 神仙都幫唔到你
感情淡都好大機會可以補救
或者你上ig lovestoryhk 得閒望下佢篇文點樣追翻前度

如果佢話依家責任多過愛 想要自由唔洗考慮我呢 仲有無機會求到佢

雞就除外

如果一直好好 就唔會分手
分得手就一定有累積左既問題

即使你曾經對佢好好 但只要分手果刻就會俾壞印象掩蓋哂

想要回想你既好 必需時間令佢淡忘佢對你既壞印象

所以點解唔好即刻挽回就係咁既意思

起碼都需要三個月以上時間
各位巴絲 如果係男方提出分手 話覺得責任多過愛 想自由唔洗考慮我而做決定 仲有無機會復合 拍左就5年 好愛佢
有左復合?
做左爸爸未?
各位巴絲 如果係男方提出分手 話覺得責任多過愛 想自由唔洗考慮我而做決定 仲有無機會復合 拍左就5年 好愛佢

佢講得出責任就知唔係愛

如果佢係女人 冇責任之下 對你仲絕情

5年分手 = 冇得救

因為要救既一早俾哂機會大家

佢講得出責任就知唔係愛

5年分手 = 冇得救

佢之前話想分手 話我有好多野唔好 我真係為佢改左好多 佢話覺得同我有希望 然後過左一牌 佢又開始諗好唔好再一齊 我唔知原來佢有咁諗 因為我改左既時候 我地真係好sweet 然後突然佢就話要分手 我真係好震驚好傷心

佢講得出責任就知唔係愛

5年分手 = 冇得救

佢之前話想分手 話我有好多野唔好 我真係為佢改左好多 佢話覺得同我有希望 然後過左一牌 佢又開始諗好唔好再一齊 我唔知原來佢有咁諗 因為我改左既時候 我地真係好sweet 然後突然佢就話要分手 我真係好震驚好傷心

只有你不停改

但佢就冇改變心態

你改得幾多次 都滿足唔到佢

佢都唔知自己要既係咩

佢講得出責任就知唔係愛

5年分手 = 冇得救

只有你不停改

但佢就冇改變心態

佢都唔知自己要既係咩

我真係好想求佢 但點求佢 佢都話無辦法放低我以前對佢唔好既回憶
佢話無左一開始果種鍾意,點算

利伸:5年

又係冇曬激情果類狗屎垃圾
你平時有冇做下啲浪漫野氹佢開心?

只有你不停改

但佢就冇改變心態

佢都唔知自己要既係咩

我真係好想求佢 但點求佢 佢都話無辦法放低我以前對佢唔好既回憶

叫佢含撚啦
除非你傷佢自尊心 比帽佢戴啫
做錯野都唔原諒你 心胸狹窄 呢啲心態男人老狗唔應該有 小氣到成個女人咁
唔洗求 直接講分開冷靜下 愛你係接受你改過接受你過去嘅錯 咁樣第時佢再痴線起上黎又話你唔好又點樣點樣架啦
有無人救下我

雞就除外

如果一直好好 就唔會分手
分得手就一定有累積左既問題

即使你曾經對佢好好 但只要分手果刻就會俾壞印象掩蓋哂

想要回想你既好 必需時間令佢淡忘佢對你既壞印象

所以點解唔好即刻挽回就係咁既意思

起碼都需要三個月以上時間

係 我會等佢
係呢段期間會改善自己
做運動 改下自己啲控制慾

只有你不停改

但佢就冇改變心態

佢都唔知自己要既係咩

叫佢含撚啦
除非你傷佢自尊心 比帽佢戴啫
做錯野都唔原諒你 心胸狹窄 呢啲心態男人老狗唔應該有 小氣到成個女人咁
唔洗求 直接講分開冷靜下 愛你係接受你改過接受你過去嘅錯 咁樣第時佢再痴線起上黎又話你唔好又點樣點樣架啦

我從來無話過佢無用 點樣唔好 因為我一直都覺得佢好好 好珍惜佢 我絕對係可以為佢改變 唔係得個講字 可能我性格問題 有時佢帶路 我會唔信佢 結果佢係無錯 我會即刻講對唔住 我無帶眼睇清楚 我真係唔明點解佢要咁介懷過去 佢話我無做錯 係佢問題 無辦法放低以前 我真係好想令佢相信未來會好起來 會抺番以前既瑕疵
佢話無左一開始果種鍾意,點算

利伸:5年

又係冇曬激情果類狗屎垃圾
你平時有冇做下啲浪漫野氹佢開心?

同我咁似既 不過我仲大獲 愛都無埋
有無人救下我

可唔可以救埋我 無晒生存意義
有無人救下我

要EX 返黎, 第一樣野係要處理好自己情緒, 繼續活得好!
你唔珍惜自己, 人地都唔珍惜你
有無人救下我

我有呀 但仲可以點

我有呀 但仲可以點

你冇 因爲你只係做緊樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞