復合成功嘅你地,結左婚未?

480 回覆
11 Like 1 Dislike
平安夜個日男朋友話想靜下抖下
喱幾日大家keep住聯絡
佢仲有講到如果冇左我會好唔習慣
我一直係佢心入面佔好重要位置
佢仲好關心我,怕我唔開心唔食野
但我係咪應該唔好太chur佢,等佢自己諗通
呢個post 好多啟發

同佢所謂分開左一個月,但其實keep住見甚至有做

但一分開whatsapp時就會極度冷淡,出黎時就好似以前咁甚至sweet過之前,佢呢種忽冷忽熱真係令我好難頂, 我問佢點解要咁,佢話唔通你想我出黎都黑口黑面對住你?

同佢keep住有計劃將來點點點,新年前見佢屋企人去拜年又盛,又有出席我屋企d party, 但當認真問佢幾時一齊返 佢就話自己未冷靜完,唔想拍拖住,我就黎痴痴地線
呢個post 好多啟發

但一分開whatsapp時就會極度冷淡,出黎時就好似以前咁甚至sweet過之前,佢呢種忽冷忽熱真係令我好難頂, 我問佢點解要咁,佢話唔通你想我出黎都黑口黑面對住你?

同佢keep住有計劃將來點點點,新年前見佢屋企人去拜年又盛,又有出席我屋企d party, 但當認真問佢幾時一齊返 佢就話自己未冷靜完,唔想拍拖住,我就黎痴痴地線

佢以前投訴我個人悶,放假就係留喺我屋企,做野全部好式, 今個月我完全係變哂,同佢去影相去玩去嘉年華,我應承左會改會變
但佢都好似無動於衷,但其實佢節日多朋友多節目,未有空間令佢靜低落黎諗下自己想點,睇完呢個post 我諗真係唔好再成日煩住佢,唔好話4個月,4日我都忍唔到,我應該學習下管理自己情緒
結左生埋小朋友
算吧啦
越想就越伙可能
雖然仲愛佢 心入面仲有佢 但同第二個flirt 緊
如果同ex 係有緣就算兜左幾大個圈都會走返埋一齊
結左生埋小朋友

犀利
呢個post 好多啟發

佢以前投訴我個人悶,放假就係留喺我屋企,做野全部好式, 今個月我完全係變哂,同佢去影相去玩去嘉年華,我應承左會改會變
但佢都好似無動於衷,但其實佢節日多朋友多節目,未有空間令佢靜低落黎諗下自己想點,睇完呢個post 我諗真係唔好再成日煩住佢,唔好話4個月,4日我都忍唔到,我應該學習下管理自己情緒

咁你咪唔好再做任何野
街照出 飯就食 唔洗特登按排啲特別節目
睇下佢冷靜完未
你繼續做佢話未冷靜完 其實都無作用
你要做嘅野都做左
算吧啦
越想就越伙可能

我覺得都係嘅
如果要做嘅野都做左
真係唯有睇人地點諗
所以繼續正面啲生活
一頹左 啲女人覺得分手係正確
佢見到你好正面 生活正常反而對你改觀
算吧啦
越想就越伙可能

我覺得都係嘅
如果要做嘅野都做左
真係唯有睇人地點諗
所以繼續正面啲生活
一頹左 啲女人覺得分手係正確
佢見到你好正面 生活正常反而對你改觀

已經睇化
呢個post 好多啟發

咁你咪唔好再做任何野
睇下佢冷靜完未
你要做嘅野都做左

同佢講左除夕同倒數完之後,我叫佢block哂我所有野(因為我知自己心軟次次好快unblock番) , 佢眼濕濕咁應承左,真係冷靜完先搵番我

但有好多野原身plan 好左例如有套戲 1月頭上,我問佢到時應該同唔到你睇,佢就反問點解呀喺度扮傻, 真係玩到我傻

咁你咪唔好再做任何野
睇下佢冷靜完未
你要做嘅野都做左

同佢講左除夕同倒數完之後,我叫佢block哂我所有野(因為我知自己心軟次次好快unblock番) , 佢眼濕濕咁應承左,真係冷靜完先搵番我

但有好多野原身plan 好左例如有套戲 1月頭上,我問佢到時應該同唔到你睇,佢就反問點解呀喺度扮傻, 真係玩到我傻

你同我情況好像
另一半又係話要一星期冷靜抖下
約左除夕見面
宜家keep住平時咁傾計
問佢想點,又話唔知
好辛苦
如果而加係石器時代你話幾好
而加呢個社會進步得太快
啲人慾望 心理都好易被影響到
復合完想散 可以點
復合完想散 可以點

你定佢?

咁你咪唔好再做任何野
睇下佢冷靜完未
你要做嘅野都做左

你同我情況好像
約左除夕見面
問佢想點,又話唔知
好辛苦

我既感覺係任何主動既溝通都無乜幫助,我開始少搵佢,佢叫我先應幾句
其實冷靜有兩個結果:
1. 佢冷靜完搵番你
2. 你慢慢忘記佢搵到個更好

但你狂chur佢真係對件事一d幫助都無
復合完想散 可以點

你定佢?

散係佢話散
復合係佢話復合
而家想散既係我
俾人帽左分手既黎留名
復合完想散 可以點

你定佢?

散係佢話散
復合係佢話復合
而家想散既係我

散咗幾耐

你同我情況好像
約左除夕見面
問佢想點,又話唔知
好辛苦

我既感覺係任何主動既溝通都無乜幫助,我開始少搵佢,佢叫我先應幾句
其實冷靜有兩個結果:
1. 佢冷靜完搵番你
2. 你慢慢忘記佢搵到個更好

但你狂chur佢真係對件事一d幫助都無

佢覺得對我唔住
又叫我愛過一個對我更好嘅人
但又好關心我
唔知佢係想我講分手定點
同ex分開個幾月
識左一個新既女仔 佢好似好鍾意我 所有野都好主動 仲主動kiss 我 我冇抗拒 佢唔係唔好 但仲係少左份感覺.. 我知道拖住佢好衰 但我又唔想拒絕佢 不過心入面仲有ex 不時會睇佢既野 我同ex Facebook, Instagram 都仲keep 住 有時見佢都有睇我既野

我一方面都新出現既女仔有好感
但心又好想同返ex
我都開始好亂

同ex 已經有聯絡 甚至唔敢 之前好努力挽回
佢都拒絕 仲開始覺得我煩
之前我打俾佢 或msg佢都會覆 但都好冷淡

我成個人都好亂
始終放唔低ex 但又諗係咪move on放低更好?
同ex分開個幾月
識左一個新既女仔 佢好似好鍾意我 所有野都好主動 仲主動kiss 我 我冇抗拒 佢唔係唔好 但仲係少左份感覺.. 我知道拖住佢好衰 但我又唔想拒絕佢 不過心入面仲有ex 不時會睇佢既野 我同ex Facebook, Instagram 都仲keep 住 有時見佢都有睇我既野

但心又好想同返ex
我都開始好亂

我成個人都好亂

點解你同我咁似.... 我都係咁巴打
同ex分開個幾月

但心又好想同返ex
我都開始好亂

我成個人都好亂

其實我覺得同新個女仔一齊先 起碼可以沖淡以前啲唔開心
如果再見返ex 之後再試下追返佢
但好似對新條女好衰
同ex分開個幾月

但心又好想同返ex
我都開始好亂

我成個人都好亂

但好似對新條女好衰

搵替身唔撚work架, 只會愈來愈掛住ex

但好似對新條女好衰

搵替身唔撚work架, 只會愈來愈掛住ex

我都好亂 唉
尼一刻我真係咩都唔想諗 唔拒絕唔承諾心態
一日放唔低ex/追翻ex, 你同幾多條女一齊都係白費心機, 唔好累其累人吧.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞