復合成功嘅你地,結左婚未?

480 回覆
11 Like 1 Dislike

可唔可以救埋我 無晒生存意義

要EX 返黎, 第一樣野係要處理好自己情緒, 繼續活得好!
你唔珍惜自己, 人地都唔珍惜你

我有呀 但仲可以點

你地之間有冇mutual fd
如果佢話無左我會好唔習慣
咁樣算唔算仲有機
咁樣算唔算仲有機

同埋佢話會唔捨得我
但佢又有男朋友
未,準備再散

要EX 返黎, 第一樣野係要處理好自己情緒, 繼續活得好!
你唔珍惜自己, 人地都唔珍惜你

我有呀 但仲可以點

有佢fd電話囉 打算月尾佢生日 搵佢fd同佢講生日快樂
其實我對佢無變過 一直等緊佢

我有呀 但仲可以點

有佢fd電話囉 打算月尾佢生日 搵佢fd同佢講生日快樂
其實我對佢無變過 一直等緊佢

我指嘅mutual係你同佢都熟嘅
如果你就可以叫佢幫你借啲意提下你
咁樣算唔算仲有機

同埋佢話會唔捨得我
但佢又有男朋友

等下啦屌你
Chur住佢冇用的
上面教左點做 唔好覆佢覆得太密
一兩句關心就夠 仲有吊下佢胃口 等佢care你多啲
咁樣算唔算仲有機

同埋佢話會唔捨得我
但佢又有男朋友

等下啦屌你
Chur住佢冇用的

衰心急
咁樣算唔算仲有機

同埋佢話會唔捨得我
但佢又有男朋友

等下啦屌你
Chur住佢冇用的

巴打有無telegram 可以搵你傾訴下
Mrbear622
咁樣算唔算仲有機

醒目d就自動消失 放大佢失落感啦
有咩方法令佢主動搵我
佢幾個月黎都無搵過
咁樣算唔算仲有機

有次我無理佢,佢狂炸我whatsapp
咁樣算唔算仲有機

扮下唔覆啦
一個女人對你有意思好易睇得出
比啲空間佢

同埋佢話會唔捨得我
但佢又有男朋友

等下啦屌你
Chur住佢冇用的

Mrbear622

我唔用

扮下唔覆啦
一個女人對你有意思好易睇得出
比啲空間佢

咪係囉 你可以提高自己價值

太易得到 佢唔會珍惜既

等下啦屌你
Chur住佢冇用的

Mrbear622

我唔用

你有用咩

等下啦屌你
Chur住佢冇用的

Mrbear622

我唔用

巴打諗法正面同十足十出面d挽回教學
睇完都提醒返自己

Mrbear622

我唔用

睇完都提醒返自己

互相交流下啫
有咩問題可以討論下 提前多啲建議同諗法比大家 最緊要大家覺得有用同幫到大家

我唔用

睇完都提醒返自己

互相交流下啫
有咩問題可以討論下 提出多啲建議同諗法比大家 最緊要大家覺得有用同幫到大家

Mrbear622

我唔用

你有用咩

有咩係度問就得 我冇野做得閒都會吹兩句

我唔用

睇完都提醒返自己

互相交流下啫
有咩問題可以討論下 提出多啲建議同諗法比大家 最緊要大家覺得有用同幫到大家

本來我case都幾易搞樂觀
但自己衰衝動搞到呢家好似仆哂街
但仲未放棄到
希望各位巴絲們唔好好似我咁中招

巴打D回覆真係提醒返我點做

互相交流下啫

但仲未放棄到

我都係

但仲未放棄到

我都係

客氣
女人係賤貨 難聽啲講句

互相交流下啫

但仲未放棄到

我都係

無記錯巴打你係個EX有男友但仲同你傾計?
你唔介意咪KEEP住咁先囉
等到佢散唔好比壓力佢 咁做係唯一辨法

但仲未放棄到

我都係

客氣
女人係賤貨 難聽啲講句

係呀 迫佢就等如唔體諒唔迫自己又忍唔到
有一句無錯「忍得到就係王道」

我呢個比我迫到嬲都可以隔幾日主動叫我唔好諗太多
之後搵佢又漠視你真係好吹漲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞