復合成功嘅你地,結左婚未?

480 回覆
11 Like 1 Dislike

成日都衝口而出,睇嚟我要係佢面前扮下野會好啲

當然啦 唔好比女人以為佢地想點就點

依家同佢傾得好密,係咪傾少啲會好啲
唔搵佢好似唔安落咁

一日覆5 6句就夠
最緊要知佢諗乜就可以

等個有錢嘅對佢冇左新鮮感就有機

但佢地已經一齊左兩年仲好開心
條女又靚又叻

唉 近排見到佢ig d回億又出番晒黎

未結婚都有機會
唔信自己 都信下老天爺

但佢地已經一齊左兩年仲好開心
條女又靚又叻

未結婚都有機會
唔信自己 都信下老天爺

我可以點 自從分左手呢半年 我係佢世界消失左
有抑鬱自閉咁

當然啦 唔好比女人以為佢地想點就點

依家同佢傾得好密,係咪傾少啲會好啲
唔搵佢好似唔安落咁

一日覆5 6句就夠
最緊要知佢諗乜就可以

依家當傾閒計
佢話唔想同我完全無聯絡

未結婚都有機會
唔信自己 都信下老天爺

有抑鬱自閉咁

你自己都需要進步
唔可以以佢為第一
我都知冇最愛嘅人係身邊係痛苦
如果萬一佢真係結婚 你覺得你維持原狀會尊對你將來好咩
或者第日佢散左 佢搵翻你 見你同以前一樣冇啲改變 都唔會有興趣同你一齊啦

未結婚都有機會
唔信自己 都信下老天爺

有抑鬱自閉咁

你自己都需要進步
唔可以以佢為第一
或者第日佢散左 佢搵翻你 見你同以前一樣冇啲改變 都唔會有興趣同你一齊啦

我盡力進步架啦 但佢諗起我先算 佢而家hku畢業坐住法拉利 同第個環遊世界

我地係溝通上有啲問題 同我自己成日令佢失望 所以令佢好攰放棄左...

搵多啲女性朋友傾下計 問佢地你有咩問題
再去改下囉 性格 溝通呢啲仲可以改
嘈交就忍下 當你覺得你自己真心去對一個人好 就係要學識接受同容忍
當然唔牽涉到尊嚴嘅話 我覺得包容下女人係應該

我知道自己既錯 我一路都有改
不過我未改完 佢就放棄左

Btw 佢係白羊座 啲朋友話朋友座係好難會再可以復合 除非佢仲愛我
但佢提出分手... 我諗成功機會好低

白羊女表示講分手唔代表唔愛
可能佢都好唔想分
如果係真係想留住人
要真係改
唔係佢成日會覺得好失望

白羊女就係咁on9,成日都話要改,我改你老母。

有抑鬱自閉咁

你自己都需要進步
唔可以以佢為第一

我盡力進步架啦 但佢諗起我先算 佢而家hku畢業坐住法拉利 同第個環遊世界

我連搵佢既勇氣都無
佢月尾生日 想搵佢個fd同佢講生日快樂 其實仲等緊佢好無

我地係溝通上有啲問題 同我自己成日令佢失望 所以令佢好攰放棄左...

搵多啲女性朋友傾下計 問佢地你有咩問題
再去改下囉 性格 溝通呢啲仲可以改
嘈交就忍下 當你覺得你自己真心去對一個人好 就係要學識接受同容忍
當然唔牽涉到尊嚴嘅話 我覺得包容下女人係應該

我知道自己既錯 我一路都有改
不過我未改完 佢就放棄左

Btw 佢係白羊座 啲朋友話朋友座係好難會再可以復合 除非佢仲愛我
但佢提出分手... 我諗成功機會好低

白羊女表示講分手唔代表唔愛
可能佢都好唔想分
如果係真係想留住人
要真係改
唔係佢成日會覺得好失望

白羊女就係咁on9,成日都話要改,我改你老母。

問心白羊座真係好撚自私!!
唔係話佢地唔好, 但成日都希望你係要做到完美, 做到佢想你做既野
你一有少少錯, 就放到勁大, 之後你SAY SORRY, 佢又唔鍾意, 覺得自己好似累左你咁, 覺得自己好似唔應該話你, 之後就頹哂咁

利申 就係愛一個白羊, 手已分.. 但依然去令自己做好D 做好D.. 唔知點解就係好愛佢 屌
就到聖誕
好難捱
我準備左聖誕禮物俾佢
送唔送好
但佢同我講佢準備左聖誕禮物俾現任
就到聖誕
好難捱
我準備左聖誕禮物俾佢
送唔送好

掉落大海都唔益佢
就到聖誕
好難捱
我準備左聖誕禮物俾佢
送唔送好

掉落大海都唔益佢

我同佢講話有禮物送俾佢
都係放住係到先
This is gay Post
好似岩岩識佢咁追番佢
但我又。。。唉
好似岩岩識佢咁追番佢
但我又。。。唉

唔係咁易架
好想追返佢,但之前同而家計埋已經散過兩次。佢現在仲要有男朋友,但我就死唔到心
女朋友話對我死咗心 已經開始習慣冇咗我嘅生活
係咪都要唔好chur佢住 分咗手一個月
我知佢有想念我地兩個嘅以前 我諗

佢用一個月就習慣冇左你既生活

其實你對佢黎講真係唔重要

係由我分手嘅時候開始應該
9月尾到11月
好似岩岩識佢咁追番佢
但我又。。。唉

唔係咁易架

點算
佢話無左一開始果種鍾意,點算

利伸:5年
好想追返佢,但之前同而家計埋已經散過兩次。佢現在仲要有男朋友,但我就死唔到心

都要等到佢散左先

都要等到佢散左先

我等果個都係有男朋友
若果最後分開得唔太好
佢唔想見我 見到我就有壓力 唔開心
但佢又應承左大家會再見 我仲有冇機會?
真係好想重新來過

斷聯2日 我一個月後再搵佢可以嗎?
若果最後分開得唔太好
真係好想重新來過

試下咪知
我果個ex 斷聯左就2個月
尋日知佢病左 叫佢保重身體 佢答完thank you
我再問多句 佢已經唔覆
若果最後分開得唔太好
真係好想重新來過

試下咪知
我再問多句 佢已經唔覆

其實岩岩我text sorry 佢都有應...
我明白佢要時間之餘 我自己都要

佢唔覆你 我諗你再遲d 可能一個星期send 1/2次
再過多排試下打俾佢
若果最後分開得唔太好
真係好想重新來過

試下咪知
我再問多句 佢已經唔覆

其實岩岩我text sorry 佢都有應...
我明白佢要時間之餘 我自己都要

佢唔覆你 我諗你再遲d 可能一個星期send 1/2次
再過多排試下打俾佢

唔需要chur佢 唔覆就過多1-2個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞