復合成功嘅你地,結左婚未?

480 回覆
11 Like 1 Dislike
其實樓主巴打你自己係咪曾經試過分手之後復合?
因為如果冇試過又比意見人可能會好大影響
我知你出發點係好,我亦都冇惡意
純粹問下,欣賞巴打你。

搵佢做咩先

搵佢講返可以加我做聯絡人?
其實今日去咗人地婚禮 好想同佢分享喜悅
但係係咪忍手等佢好啲?
利申 改咗心態上好多野

你講得呢幾句證明你無改過

點解咁講

搵佢講返可以加我做聯絡人?
其實今日去咗人地婚禮 好想同佢分享喜悅
但係係咪忍手等佢好啲?
利申 改咗心態上好多野

點解咁講

佢唔係你邊位 唔需要都唔想你分享喜悅俾佢

點解咁講

所以我冇咁做
只有得個想字

點解咁講

所以我冇咁做
只有得個想字

加油 控制自己

所以我冇咁做
只有得個想字

加油 控制自己

控制到嘅
話說我FRD 同我EX 傾過, 佢話同我一齊個壓力好大所以想分開一下去俾大家冷靜, 仲話之後再見會俾多次機會大家..

不過尼段日子真係好難捱... 等等等... 究竟等到幾時, 我怕佢連我都唔記得
仲拍緊拖嘅唔好懶啦
多啲約下出街
得閒送下野
多啲分享下大家嘅生活
就算唔得閒都主動搵下佢 關心佢

我就係衰呢啲

同路人 我都係衰呢樣
話說我FRD 同我EX 傾過, 佢話同我一齊個壓力好大所以想分開一下去俾大家冷靜, 仲話之後再見會俾多次機會大家..

不過尼段日子真係好難捱... 等等等... 究竟等到幾時, 我怕佢連我都唔記得

你又話你fd
我都係呢個時間
等緊
仲拍緊拖嘅唔好懶啦
多啲約下出街
得閒送下野
多啲分享下大家嘅生活
就算唔得閒都主動搵下佢 關心佢

我就係衰呢啲

同路人 我都係衰呢樣

有心未怕遲

你又話你fd
我都係呢個時間
等緊

我真係好想知有等到幾時
我成日幻想佢有日喊住搵我, 話好掛住我, 唔可以冇左我

你又話你fd
我都係呢個時間
等緊

我真係好想知有等到幾時

No la你當趁呢段時間增值自己又好 當放低都好
佢愛你想返黎都會返
但真係唔知幾耐
我都等咗一個月多

你又話你fd
我都係呢個時間
等緊

我真係好想知有等到幾時

佢愛你想返黎都會返
但真係唔知幾耐
我都等咗一個月多

到底係呢段時間佢仲會唔會留意關於自己既野嫁呢

你又話你fd
我都係呢個時間
等緊

我真係好想知有等到幾時

佢愛你想返黎都會返
但真係唔知幾耐
我都等咗一個月多

我有見到INSTAGRAM STORY 佢係有留意既.. 因為我地之間仲有FB, IG.. 我間中都會LIKE 下, 但別太多..
起碼令佢知道我仲存在係佢世界.. 我諗...

佢愛你想返黎都會返
但真係唔知幾耐
我都等咗一個月多

我有見到INSTAGRAM STORY 佢係有留意既.. 因為我地之間仲有FB, IG.. 我間中都會LIKE 下, 但別太多..

我未搵返佢之前都係咁
我po親story佢都係第一個睇
仲會有時po返story應我機咁

佢愛你想返黎都會返
但真係唔知幾耐
我都等咗一個月多

我未搵返佢之前都係咁

巴打用左幾耐時間?
過左幾耐先搵佢?
一個月夠唔夠?

我未搵返佢之前都係咁

巴打用左幾耐時間?
過左幾耐先搵佢?
一個月夠唔夠?

起碼都4個月
不過未一齊返
依家等緊機會

我未搵返佢之前都係咁

巴打用左幾耐時間?
過左幾耐先搵佢?
一個月夠唔夠?

起碼都4個月
不過未一齊返
依家等緊機會

我明白真係冇得急.. 但我怕佢到時候已經有第二個

巴打用左幾耐時間?
過左幾耐先搵佢?
一個月夠唔夠?

起碼都4個月
不過未一齊返
依家等緊機會

有嘅話 咪等佢散 你想嘅話
佢要同其他人一齊真係阻唔到
只求你平時對佢係好
佢知你好會返黎 好似係

巴打用左幾耐時間?
過左幾耐先搵佢?
一個月夠唔夠?

起碼都4個月
不過未一齊返
依家等緊機會

有嘅話 咪等佢散 你想嘅話
佢要同其他人一齊真係阻唔到
只求你平時對佢係好
佢知你好會返黎 好似係

好似係.. 我已經唔敢再搵佢, 就算有D 咩都放係心入面算..
或者我應該開始唔去諗, 愛佢的話係咪應該要希望佢搵到另一個令佢幸福快樂既人..
而我... 自己係度一直等
我尼種愛算唔算係真愛.. 明知可能冇可能或者佢唔再愛我, 但我就不斷去等
其實樓主巴打你自己係咪曾經試過分手之後復合?
因為如果冇試過又比意見人可能會好大影響
我知你出發點係好,我亦都冇惡意
純粹問下,欣賞巴打你。

離離合合一定有嘅
當中都係部分經歷

巴打用左幾耐時間?
過左幾耐先搵佢?
一個月夠唔夠?

起碼都4個月
不過未一齊返
依家等緊機會

其實我係前幾頁講個ex有男朋友果個
我都係等緊佢地散

起碼都4個月
不過未一齊返
依家等緊機會

我都係等緊佢地散

問世間情為何物

起碼都4個月
不過未一齊返
依家等緊機會

我都係等緊佢地散

咁岩啊 我都係等緊
但係明知機會唔大

我都係等緊佢地散

咁岩啊 我都係等緊
但係明知機會唔大

same 等左2年幾
仲要好有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞