復合成功嘅你地,結左婚未?

480 回覆
11 Like 1 Dislike

我覺得等大家淡化之前嘅野先

同佢傾計最近一路都無講以前 算唔算淡化咗?

應該都差唔多
最好就你地真係唔再計較過去

我無講 但我知佢仲好計較住
咁約唔約好
佢暗示定點先?定直接比signal比你 話仲諗住以前唔好嘅野
佢暗示定點先?定直接比signal比你 話仲諗住以前唔好嘅野

例如我講起我依加多咗做運動 佢就話咁好 以前求你都唔肯做 咁算唔算 仲有好唔好扮下有媾其他女咁睇吓佢有無反應?

例如我講起我依加多咗做運動 佢就話咁好 以前求你都唔肯做 咁算唔算 仲有好唔好扮下有媾其他女咁睇吓佢有無反應?

其實無咩野 做多左運動係好嘅轉變
我諗佢唔會覺得係壞事
唔洗扮嘅 你直接話同frd約你食飯 去玩
佢問男定女 你話女 唔洗交代太多
佢已經開始憎我啦
好似連朋友都唔再做到 我講幾多句對唔住都冇用咁
點算... 佢仲會唔會原諒我.. 半年後? 一年後?

我諗佢唔會覺得係壞事

其實女仔角度
好介意你重鐘意緊我話想追返我期間做啲咁既野
雖然明知呢段期間大家無關係
但都會覺得 咁你就唔好口口聲聲話鐘意我想追返我啦

之前同男友分手一排
佢又係同第個女仔糾纏不清 出街個啲
但又黎追返我話無左我唔得
其實真係諗唔明點解可以咁做
至少我唔會係鐘意佢期間同第個男仔咁樣
有時都覺得 係咪即係我唔同返你一齊你就會搵個女仔取代我?其實一齊返係好事咩?
佢已經開始憎我啦

你做左啲咩?

我諗佢唔會覺得係壞事

唉 都係唔係好敢約佢出去 怕太多deadair反而有壞印象 但二月就要去旅行

我諗佢唔會覺得係壞事

其實女仔角度
好介意你重鐘意緊我話想追返我期間做啲咁既野
雖然明知呢段期間大家無關係
但都會覺得 咁你就唔好口口聲聲話鐘意我想追返我啦

之前同男友分手一排
佢又係同第個女仔糾纏不清 出街個啲
但又黎追返我話無左我唔得
其實真係諗唔明點解可以咁做
至少我唔會係鐘意佢期間同第個男仔咁樣
有時都覺得 係咪即係我唔同返你一齊你就會搵個女仔取代我?其實一齊返係好事咩?

我明你講咩 但我無搵佢之前我講到好清楚話我會放手 佢都話佢覺得我要 我都唔知佢放低我未
佢已經開始憎我啦

你做左啲咩?

分手之後迫得佢太緊..
唉 好後悔
撘單一問
如果佢話性格唔啱係咪無得救
佢呢排成日同其他男仔行得好埋
大部分apps都block咗我
撘單一問
如果佢話性格唔啱係咪無得救
佢呢排成日同其他男仔行得好埋
大部分apps都block咗我

鍾意就叫互補長短
唔鍾意就叫性格不合
呢排ex搵翻我 講對唔住 話以前飛我好狗 (一年半前分 期間無講過野)
問佢點解個陣無啦啦唔搵我 佢就話佢都唔知 只係個時覺得好厭惡 自問我無chur過佢 仲對佢好好
個陣分左手2個月佢就中意左第二個 而家佢比人飛左3個月就搵翻我 好似有少少復合既意思

比多少少information,佢係認真拍拖個啲黎 我係佢初戀 佢比人飛個陣sad到見社工

最緊要溝通
傾多啲 了解下大家最近或者過去有咩野發生/轉變
你越了解多啲咁對你以後 同佢再行埋一齊有好大幫助
老實講 戴左帽散 唔講對方返唔返黎啦
假設之後真係咁岩撞返又熟落返 都會一齊返?
佢曾經背叛過你喎

帽嘅話要睇點帽法
如果你對人差 迫於無奈搵第二個 我覺得可以情有可原
佢曾經背叛過你喎

帽嘅話要睇點帽法

因為陪少左佢比狗公得手呢?

我覺得係佢問題大啲
佢曾經背叛過你喎

帽嘅話要睇點帽法

因為陪少左佢比狗公得手呢?

咁係佢問題喎 鍾意比狗公媾點解唔同你講清楚先?
拍左7年 分左手差唔多半年
好想復合 因為同佢太多回憶睇住對方成長
分手到依家仲有keep wtaspp
雖然大部分時間係我單機 佢通常hea覆
佢後日約我食飯,話好黎好去做翻朋友
我真係好想復合,可以點做
我唔信佢可以咁快放低咁多年感情
有無巴絲可以指點下?
分手到依家仲有keep wtsapp
有無巴絲可以指點下?
有無巴絲可以指點下?

你係絲打?我覺得男人係有時會無啦啦想靜下,
呢段時間唔好煩佢,你自己都搵下其他活動分散注意力,佢仲約你食飯至少唔討厭你,你好好把握,
唔好狂搵佢,如果唔係就真係變成好討厭,
小別勝新婚,分開左會更清楚對方係咪自己想要既人
有無巴絲可以指點下?

呢段時間唔好煩佢,你自己都搵下其他活動分散注意力,佢仲約你食飯至少唔討厭你,你好好把握,

分左差唔多半年 好驚佢真係一啲留戀都無

分左差唔多半年 好驚佢真係一啲留戀都無

七年喎 點都會有少少掛
我都分咗兩個月 一齊差唔多兩年
希望佢對我仲有少少感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞