望下烏克蘭革命 再望下香港嘅革命

440 回覆
2388 Like 22 Dislike
好天真
睇下機場post同班左膠點講啦
加油香港人
1.根本而家所有反政府既人都已經有危險,主要睇你住邊區同有幾夜返,荃灣北角被人打既小朋友都係夜返,都唔講返元朗。

2.就算真係成功有麻包隊,
主要根本係個政府仲要唔要面,佢而家始終仲掛名係個國際城市,佢除非預左攬炒預否則點會比你地日日兩邊人大逃殺。拉佢果面人鬆手d,我地果面捉到就死硬咁啫。

唔駛講到下下攞命咁,你見國安記者有幾傷呀?送佢去沖個涼都得架。
唔好想得咁跨張散播恐慌。

但我想講既重點都唔係呢d,我個問題係針對我對上果位發言者既言論問。
求自由之戰線上link
有中文字的please
都係出黑社會殺人 可能真係差未死人

眼見個明報記者傷重成咁真係好痴線😡😡
睇左 好彩既係 我地仲未有人被槍殺
唔好彩既係 一樣都有一個仆街既政府
泰國
人地本身已經係民主制度,民智方面香港冇得同佢比較,最重要係烏克蘭人民團結一致
咁全連登至勇武至勁既師兄你都唔上,咁都無計架
都唔係架 烏克蘭好似都有親俄廢老沉醉蘇聯大國時代 所以同香港真係好似
烏克蘭經濟差,香港國際金融城市,市民心態已經差好遠
唔好再ff可以好似烏克蘭咁
5大訴求爭取到已經要還神還幾代
港毒撚幾時肯醒
一樣係極權政府d黑警
唔明點解一開始就已經有仇恨示威者既諗法
好多人未ready要賠上生命,仲有條底線係到
真心佩服
萬一真係開真槍
希望大家都要堅持
唔係,所以人地自己唔敢上咪叫人都唔好上囉,咁你屌人做咩?
坦白講烏克蘭革命係成功左 但係今日基輔人平均4000蚊港幣一個月.失業率高企
五大訴求 缺人不可
民主革命真係好撚黑暗 極權政府用盡一切陰招去殺/打示威者 垃圾
唔好放棄!
共產黨死哂無用, 要中國人死哂先得

因為中國人一向有種天朝大國既心態
就算中共倒台,中國有民主, 都會選一個希特拉/普京 上台, 繼續欺壓香港 , 西藏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞