望下烏克蘭革命 再望下香港嘅革命

440 回覆
2388 Like 22 Dislike
要外國勢力,燒佢後欄 輸出文化 革命
都唔可以咁講架
你記返下,6.9 100萬人,包括有部份可能根本係藍c 中立有錢佬吹雞出黎既,純粹因爲好撚驚送中條例過到。
6.12 之後,其實已經講暫緩,藍c中立有錢既相信應收左貨,因為佢地本質係信任政府,唔覺得政府會反口。
正路6.12 只會少左人,但結果反而係200 萬人。如果單純反送中既,6.9 咁關鍵就出左去啦,但都無。
即係其實有百幾萬人反而係因為被6.12既義士同梁列士既犧牲而激發左走出來。
相信出左麻包袋之後班狗實控制唔到自己用實彈
我都係運動開始後睇,覺得好似,又係用啲普通野防具,只係無營地
睇左!一起努力!絕不放棄!五大訴求,缺一不可!
港豬去到2個月後突然回歸和理非同充滿勝利氣氛
好多人仲呃自己唔係咁
如果再keep多1個月肯定變雨傘2.0
屌人哋肯連屋企都唔要全部人一心向政府向軍隊 睇下香港啲藍 淨係識嫖賭毒但就日日話影響經濟 經濟差關佢哋鬼事 香港有呢啲廢物喺度 通關難道提高一倍
係啵岩岩睇5分鐘個段睇到眼濕.開左實彈?死125咁多小睇新聞既我仲以為烏克蘭戰爭係得近年個克xxx比俄羅斯吞左所以戰爭
當政府與市民展開真誠對話,致力修補撕裂,重建社會和諧之後,一切以會平靜

在此之前 香港人絕不放棄
唔好意思,借一借位

[係咪咁撚鍾意俾人監控?]824!觀塘要人 824!觀塘需要你
https://lih.kg/1493818
721 811
眼淺既人其實唔岩睇 依加呢個局勢 再加上個種壓力
咁如果再有個一槍 我諗會痴左線道德底線會無限打破
大佬人地本身係戰鬥民族,加上所有人都要接受軍訓既,加上有退伍軍人做實戰指教,點撚樣比呀?唔係個個香港人都天生係戰士架嘛,人地打緊內戰果陣你打緊飛機咋
Glory to Hong Kong !!!!

Glory to the heroes !!!!

任何人都要做好會流血嘅準備,Freedom is not free.

要抱住拆屋頂嘅決心,先開到一扇窗
齊上齊落
佢地有冇四分一新移民人口先
我地四分一新移民加四分一港豬
加油!
癱瘓機場,勝利女神的微笑

Exact7ly
但我絕對唔反對任何有能者能夠成功策動到武革,但我唔支持係因為唔會推人去送頭。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞