望下烏克蘭革命 再望下香港嘅革命

440 回覆
2388 Like 22 Dislike
今日元朗 明日香港
堅持落去 同佢鬥長命
香港人一向都係效益主義,所以先會話值唔值
個真心希望香港人唔需要去到用命去換
始終對手如日方中,鬥長命好過而家死
agree
好似有人搞緊 但會唔會有版權問題
政府一早知你班垃圾無種喇
最叻就係整埋啲19 Meme
日日睇實警方記者會自娛笑條做戲嘅警犬
出到去 衝一野就全部四散
而家警犬士氣根本高到無得再高
出親來都有啲免費打柒人
真係抵你班黃皮豬做奴隸
香港革命係仲有幾萬人J緊假波狗
大家出元朗未啊
應該冇 但係youtube有縮細版 search 烏克蘭 自由之戰就搵到
又唔係收錢⋯⋯利申唔識
thanks!
呢個認同
大部分人既意志未去到呢個位
我自己都係。

當然黑警武力提升,大吉利是講句真係有手足因爲黑警而死,相信到時個團火去到呢個位都未定

同埋烏克蘭當時其中一個轉捩點係有一部分黑警變節,身為市民抗爭者因而真係有武器,而唔係而家大家拎住既鐳射筆
諗起台灣就黎無左民主
我都覺得好灰
自殺同被殺個性質 唔同
你可以睇翻 721個晚 連登係過萬正評想入元朗燒村 811個女fa 比人爆眼 個晚又係大量殺狗言論 但自殺個陣屌既係政府 所以就算黑心講句 差一槍就真係差一槍 雖然我唔想有人死 但個爆發點應該會係鋪天蓋地咁沖出黎
軍權就係一切
Sir this way
同埋條片唔短 未必有人有心機睇晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞