絕對主觀VPN/匿名上網教學及測試

467 回覆
121 Like 0 Dislike
巴打
我自己唔熟it,小弟有做以下文宣功課,想問被狗查到大唔大,因為之前有人轉載連登post都有拉,Thanks
推Post及借位宣傳下
新產品:連登書籤

八大分類方便追POSt
我地用trello整左個連登精華post集合
將即日重要、高質既討論post集合埋一齊、帶番上水
除左可以將沉左底但重要既post拎番出黎之外,都可以避免帶風向既情況
每幾個鐘update一次,有興趣既巴絲可以bookmark左佢,或者下載這trello app,方便追.
link:https://trello.com/b/IRrY8V1N/反送中lihkg-portal
可唔可以幫我推上頂 心態真係好重要
求幫推 或多或少有幫助
[反省]我發現好多人都搵唔到方向及定位 入嚟啦
https://lih.kg/1599090
我申請了新Google ac 登記 trello,佢都標明人地睇唔到我email
番大陸自己搭個好啲
買咗nordvpn,iPhone用唔到連登app可以點搞?
Nord係支那野?
嚇得我
有冇其他岀名vpn用唔到?
試下轉第二個server
洗太平地
今日肯定全滅
樓主
keepsolid同surfshark邊個好啲?
keepsolid個lifetime subscription好吸引
求指點
利申: 窮
基本上lifetime subscription 嘅都伏伏地
VPN 係一個持續服務
收你一次錢點可能搞得掂:
安全、伺服器穩定同更新、網絡、軟件開發等等

真係無錢嘅
一係就真係免費嘅VPN
反正nothing to lose
一係嘅就Surfshark
唔知power_off 巴嗰度滿人未
你試下爬文試用先
ovpn 好似pass through唔到gfw
樓豬連咩server好? 香港以外?
理論上唔多Commercial VPN過到GFW
GFW 依家一Block 就Block IP
就算一間VPN 得都係一時時
同一間VPN 可能得少數server 用到
NordVPN 開埋obfuscated server 都未必連到

當然香港以外
我就連開日本
不過亞洲嚟講新加坡同印度都應該可以
韓國/台灣? 香港以外邊度最快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞