絕對主觀VPN/匿名上網教學及測試

467 回覆
121 Like 0 Dislike
我估係PassWorld之類既野?

Surfshark VPN AC 開心些牙 (已課金)

請各位自律,
勿改密碼,
thx

溫馨提示:無論你用緊電腦定電話版APP,
都一定一定要開 kill switch 至好連 VPN!

Windows:

iOS:

簡單總結
其實ProtonMail 將app publish 上華為自己嘅app store(AppGallery)
又或者直接變成華為機預裝App

首先
仲用華為機?
用華為機咩VPN 咩Encrypted Email 都無用啦

第二
只係成為partner 唔改佢本身個app
其實無個Twitter 講到咁恐怖
當然ethnical 嚟講你唔鐘意當然都正常

第三
假設ProtonMail 真係為華為筆錢
改佢嘅app program
甚至改哂所有platform 嘅app
其實有無華為參與
ProtonMail 都可以做到
最後都係返番去一開始嘅問題
你信唔信間公司?

呢間唔係 14 eyes 咩
其實你唔介意有d 國家互相交換資料
問題就不大
都係個句
係Mullvad 係14eye
但係畀好少資料嘅情況下
我自己覺得無太大問題

如果仲係驚
就退錢買間唔係14eye 嘅VPN
Surfshark 就係平又唔係喺14eye

push
大大提番你,有張圖你洩露咗個a/c number ,建議你下個月拎過個新戶口,或叫佢幫你換過個。

利申:我都係用Mullvad。用bitcoin俾,好能正仲有10%。
自膠

我都為咗Mullvad 買bitcoin
唔駛自膠,mullvad好處就係你隨時可以換a/c

本來我nordvpn仲有成三百日 ,我都忍唔住申請咗mullvad
Support 好快咁幫我delete 咗
老實講Mullvad 雖然得email support
但反應未算網上講咁差
當然可能我d 問題比較簡單都未定啦
的確唔錯
[IMG] https://na.cx/i/stzB3w8.png [/ IMG]

只可惜畀LIHKG BAM 咗IP

錯誤1005 Ray ID:515bb5724800a360•2019-09-13 17:05:55 UTC
拒絕訪問
發生了什麼?
本網站的所有者(lihkg.com)已禁止您的IP地址所在的自治系統號碼(ASN)(53889)訪問該網站。
的確唔錯

只可惜畀LIHKG BAM 咗IP

錯誤1005 Ray ID:515bb5724800a360•2019-09-13 17:05:55 UTC
拒絕訪問
發生了什麼?
本網站的所有者(lihkg.com)已禁止您的IP地址所在的自治系統號碼(ASN)(53889)訪問該網站。
駁日本,香港個啲其實危險
strong post leave name
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞