PolyU Non-jupas SHTM有求必應討論區

910 回覆
6 Like 1 Dislike
Cccu >3.8 tourism 星期二7點幾冇offer掣
有OFFER嘅係咪HotelMan Tourism Man 都有, 而且都係冇咗edit制?

polyu hotel management offer god

我係Hotel Man Offer
星期二發現無左edit制的

有offer嘅巴絲都係高gpa的。。。
邊條仆街陷家拎話有edit掣就無offer
有offer既可唔可以講下邊間cc同幾多gpa

HPCC 3.77
offer係咪一次派曬⋯⋯⋯
conditional offer幾多? Thanks

Tourism 3.35

Hotel 3.4

同學
有呀

絲打會accept offer?
有呀

絲打會accept offer?

會呀

同學

Hello
請問大家係cgpa定sem4 gpa3.35?
請問大家係cgpa定sem4 gpa3.35?

Cgpa
有offer既可唔可以講下邊間cc同幾多gpa

HKCC HM 3.79
Offer神
下個禮拜俾n手飯我啦求你
TM yr3 here

同問幫推

同問幫推

淨係知應該係逢星期四 0000
所以今日冇就要等下個星期 (好似係)

同問幫推

各位巴打係唔係都係上星期in

同問幫推

各位巴打係唔係都係上星期in

我HKCC,全部人都係上星期五
有巴打話CCCU就星期三/四
暫時未聽過其他interview時間 (除左poly hd)
(FFing)唔知今晚會唔會無edit制
shtm offer god
shtm offer god

Tourism Management Second Round Offer God
想問self finance同ugc係唔係分開兩次in架?未收倒self finance叫我in,好撚不安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞