PolyU Non-jupas SHTM有求必應討論區

910 回覆
6 Like 1 Dislike
In完既巴絲,
完既時候Interviewer有無主動同你握手?

坐定定係度,張枱兩米咁闊
Btw 拜下offer god先
In完既巴絲,
完既時候Interviewer有無主動同你握手?

坐定定係度,張枱兩米咁闊

你估佢主動同我握手,會有offer既機會高唔高
Interview好撚難

巴打岩岩in完?求分享

Self intro + scenario 會追問

介唔介意講一講個 scenario? in咗幾耐?唔該您 祝有offer

十一點in(實際上等到十一半)冇self intro, 問左好撚多野,問我點解想讀,有冇睇過佢地programme d野,有冇working experience, 覺得個programme咩subject最challenging,記得再講啦
好似收左皮,拜拜offer神

咁簡單 尋日in好難 mo la mo la
Interview好撚難

巴打岩岩in完?求分享

介唔介意講一講個 scenario? in咗幾耐?唔該您 祝有offer

十一點in(實際上等到十一半)冇self intro, 問左好撚多野,問我點解想讀,有冇睇過佢地programme d野,有冇working experience, 覺得個programme咩subject最challenging,記得再講啦

巴打HKCC?

巴打岩岩in完?求分享

巴打HKCC?

Yes

巴打岩岩in完?求分享

巴打HKCC?

Yes

無事既,親生仔嘛
每日一拜Hotel Offer God
請offer神原諒我尋日in得差
再拜
我星期四in完都知收左皮,佢問我MICE stand for咩,我竟然答唔倒I同E,明明之前就聽過十萬九千七次...灰撚到貼地
Tourism Management Offer God
知唔知幾時派offer
知唔知幾時派offer

我諗應該係20號晚
好想快d知 等自己死心
好想快d知 等自己死心

等待是痛苦的根源
SHTM多唔多N手飯架
SHTM多唔多N手飯架

有都未必到我
SHTM多唔多N手飯架

有都未必到我

大家咁話
SHTM多唔多N手飯架

有都未必到我

大家咁話

請不要消失希望
已有offer
利申 poly hotel hd仔
已有offer
利申 poly hotel hd仔

真心?咩科?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞