PolyU Non-jupas SHTM有求必應討論區

910 回覆
6 Like 1 Dislike
有offer個啲係咪0000會收到email

我記得我係00:01收到
shtm offer god
借位問句
有冇人知Second low個range係幾至幾
yr3表示怕cgpa唔過 3

Honours degreeGPA

1st<3.70
2nd Upper<3.20
2nd Lower<2.30
3rd<2.00
借位問句
有冇人知Second low個range係幾至幾
yr3表示怕cgpa唔過 3

Honours degreeGPA

1st<3.70
2nd Upper<3.20
2nd Lower<2.30
3rd<2.00

上e admission直接check會快的 email有機會十幾分鐘後先收到
就到星期四0000, 再誠心拜多次OFFER GOD
status仲係Application being considered, EDIT制仲係度...
就到星期四0000, 再誠心拜多次OFFER GOD
status仲係Application being considered, EDIT制仲係度...

同求
UGC TM Offer God
有offer我會生性做人好好讀書1st hon畢業
有冇人有offer啊
冇啦 收得皮
Application being considered
向PolyU UGC說再見
仲有報LINGNAN UGC BBA既, 不過仲未有interview~
TM又冇望, 最壞打算讀SPEED
仲有報LINGNAN UGC BBA既, 不過仲未有interview~

我有報City一啲唔洗interview既科,最壞打算讀City AIS

巴打你咩gpa
同你情況相似,我都報左lingnan但仲未有消息
唔知幾時先會出....

我有報City一啲唔洗interview既科,最壞打算讀City AIS

冇interview應該未咁快出offer掛
btw AIS中文係咩

巴打你咩gpa
唔知幾時先會出....

我ive HD CGPA 3.3/4 你呢?
你報lingnan咩科?
冇左edit制!!!!!! poly shtm offer god

但當你gpa唔高。。。(如果好彩)有offer之後。。。又要驚萬一sem4 失手。。。meet 唔到offer。。。touchwood

有無offer?
冇左edit制!!!!!! poly shtm offer god

但當你gpa唔高。。。(如果好彩)有offer之後。。。又要驚萬一sem4 失手。。。meet 唔到offer。。。touchwood

有無offer?

offered 感謝offer god 希望大家都有 齊齊meet offer 做同學

有無offer?

offered 感謝offer god 希望大家都有 齊齊meet offer 做同學

你個間底分係4.5/4.3/4?
Btw恭喜哂

有無offer?

你個間底分係4.5/4.3/4?
Btw恭喜哂

Thanks 係 /4

巴打你咩gpa
唔知幾時先會出....

我3.2/4.3
報左bba
冇offer表示self fin見
冇offer表示self fin見

好驚連self fin都唔收

巴打你咩gpa
唔知幾時先會出....

我3.2/4.3
報左bba

哇!我地報既野完全一樣
睇番呢幾年lingnan bba好似成6月先派interview,勁遲下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞