PolyU Non-jupas SHTM有求必應討論區

910 回覆
6 Like 1 Dislike
我知我份人好容易受外來環境影響,我亦知道我係一個唔清楚自己目標/將來想做咩工既人,呢兩年asso的確係培養倒我對Tourism既興趣,我亦都好鐘意參加唔同既events。但當我要揀UGC定SF既時候,我問自己係咪因該呢兩年所以先鐘意Tourism,我真係唔知...揀讀UGC定SF真係一個唔易既決定,我個心係想UGC,但我相信我有猶豫係因為代表我都有興趣讀Tourism...
Sorry for 1999,只係希望呻下同埋聽下其他人既意見

睇自己興趣行啦,當你讀到d 自己唔中意既科 就會為讀而讀 最尾就係好頹咁畢業 而 U life 係咪真係咁重要就自己取捨啦
Yr1連interview都收唔到
唔知係今晚出定聽日出呢🙈好緊張 好不安呀

岩岩 check都仲係 being processed

有人話已經出左 有無人收到

上年sf offer係中午12點幾出

真㗎?

真㗎?

真係無收到☹️
btw呢度有冇人收到lingu interview?

得出既結論應該係PolyU HD先收倒HM offer,因為傳聞話佢地過3就有offer,同埋佢地唔洗interview,所以今晚應該得佢地有offer
得出既結論應該係PolyU HD先收倒HM offer,因為傳聞話佢地過3就有offer,同埋佢地唔洗interview,所以今晚應該得佢地有offer

咁其他cc呢?要等second round?
有冇巴打收到offer
今晚會唔會出
到底幾時先出
聽日晏晝十二點再睇
一等再等
有冇人收到offer?? 到底幾時先出呀?

打左過去問,佢話留意黎緊兩個星期

打左過去問,佢話留意黎緊兩個星期

學費又貴,做野又無效率
如果等待可以換黎offer 我願意
又到星期四 有冇人有offer
仲要等到幾時
Process幾耐呀
又到星期四 有冇人有offer

btw呢度有冇人收到lingu interview?

冇呀, 我係報BBA既, dept話5月尾出interview, 呢幾日都冇收到就收得皮
btw唔知會唔會有幾ROUND interview...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞