PolyU Non-jupas SHTM有求必應討論區

910 回覆
6 Like 1 Dislike
冇edit制既同學係幾時in㗎?

除左poly hd 全世界都係同一日 上個星期五

CCCU Asso係上星期四喎

SHTM唔係話一日in晒咩
個制仲係度嘅表示好想有TM offer
Offer God

我唔知,但我有同學話CC Asso分左唔知兩日定三日in
有無edit制都無所謂,但求Offer God賜我一個offer
真係好想讀Tourism management

一齊拜

Offer God

LTM人 ?

你乜水?

相認啦

相咩認,我係EM人

咁你肯定係LTM人啦

咁我唔知了,聽過既全部都係同一日
連CC lecturer都話係同一日in (不過唔知佢係咪淨係指HKCC)
Btw 唔係話SHTM唔會收subdegree唔係讀HM/TM既人咩
定係CCCU都有呢科讀

一齊拜

Offer God

LTM人 ?

你乜水?

相認啦

相咩認,我係EM人

咁你肯定係LTM人啦

唔明你up乜...Lego & Toy Management?

連CC lecturer都話係同一日in (不過唔知佢係咪淨係指HKCC)
Btw 唔係話SHTM唔會收subdegree唔係讀HM/TM既人咩
定係CCCU都有呢科讀

係掛,因為CCCU係星期四in
CCCU攞asso成績黎報既major一係就Leisure and Tourism Management,一係就係Event Management

Offer God

LTM人 ?

你乜水?

相認啦

相咩認,我係EM人

咁你肯定係LTM人啦

唔明你up乜...Lego & Toy Management?

定係CCCU都有呢科讀

係掛,因為CCCU係星期四in
CCCU攞asso成績黎報既major一係就Leisure and Tourism Management,一係就係Event Management

其實都真係幾多人爭一個位
仲有一分鐘 拜多次offer god
臨尾一拜,TM Offer God
冇事發生
派左
多謝offer視
收到了
多謝offer
無...
多謝offer視

絲打邊間cc gpa幾多?
有呀
有offer既可唔可以講下邊間cc同幾多gpa
多謝Offer God
多謝offer視

Hkcc 3.77
有OFFER嘅係咪HotelMan Tourism Man 都有, 而且都係冇咗edit制?

polyu hotel management offer god
多謝offer視

Hkcc 3.77

HKCC 3.8
有OFFER嘅係咪HotelMan Tourism Man 都有, 而且都係冇咗edit制?

polyu hotel management offer god

我係Hotel Man Offer
星期二發現無左edit制的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞