PolyU Non-jupas SHTM有求必應討論區

910 回覆
6 Like 1 Dislike
要入既join channel
Link: https://t.me/polyushtmnonju
見到就會pm你喇

小弟唔多識用tg,係咪一入就會俾人見倒我tg個id同電話number?

入左channel既快d覆我pm啦
夠6-7個人就即刻開group
Link: https://t.me/polyushtmnonju
見到就會pm你喇

小弟唔多識用tg,係咪一入就會俾人見倒我tg個id同電話number?

我都想入,我報左ugc tm
見到就會pm你喇

你有pm過?
見到就會pm你喇

啱啱填google form既巴/絲
我搵唔到你tg username
入SHTM
Tourism And Event Management
FYP記住揀Special Event Project
學到既野一定俾Honour Thesis 又識多好多朋友
雖然遲1 個月先完Sem 不過值得既
全新SHTM TG Group上線喇
快d入黎啦
https://t.me/polyushtmnonju
岩岩打左去SHTM問,佢話UGC星期四會出second round offer,SF就會within一個月內出first round offer
PolyU UGC second round offer Offer God
粒edit制仲係度
有無未有UGC first round offer既手足已經無左edit制?
岩岩打左去SHTM問,佢話UGC星期四會出second round offer,SF就會within一個月內出first round offer
PolyU UGC second round offer Offer God
粒edit制仲係度

好撚緊張
比個機會我請大家食飯
粒edit制仲係度

好撚緊張
比個機會我請大家食飯

我都係,有PolyU UGC offer我請全post人一人一個18件麥樂雞餐
offergod 求下你
粒edit制仲係度,有冇魔法師可以變走佢
粒edit制仲係度

頂! 好X緊張呀
BTW edit制仲係度
粒edit制係咪真係咁準呀
Poly UGC TM Second Round OFFER GOD
比個機會我啦! 小女一定會比心機讀
請受小女一拜
求求offer神比個動力我讀書 冇offer真係好撚頹 粒edit仲係度係唔係可以收皮

屌,我同你做嘅一模一樣,佢都無覆我

我覺得暫時再send都無用,盞佢覺得煩,可以等多一個月倒先?或者至少都等出左second round offer先?

Eric chan教書冇嘢叻剩係叻想當年
同埋講書係咁ok ok ok ok

btw 佢覆email算快,辦工時間計24小時一般都覆到,48小時內點都會覆到

我覺得暫時再send都無用,盞佢覺得煩,可以等多一個月倒先?或者至少都等出左second round offer先?

btw 佢覆email算快,辦工時間計24小時一般都覆到,48小時內點都會覆到

咁即係可以收皮啦+1
再見喇UGC TM

咩招黎 send封email就想有offer咁兒戲既咩

唔係send封email就想有offer,只係希望可以show倒我真係想讀既誠意俾佢睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞