PolyU Non-jupas SHTM有求必應討論區

910 回覆
6 Like 1 Dislike

屌,我同你做嘅一模一樣,佢都無覆我

咩招黎 send封email就想有offer咁兒戲既咩

Thank you letter,其實好平常,學校/見工interview完左send封e-mail俾對方多謝人地俾個機會你interview,係有禮貌既一種,同時亦可以俾佢知你有幾想讀個program,完全唔係咩"招"嚟

Thank you letter,其實好平常,學校/見工interview完左send封e-mail俾對方多謝人地俾個機會你interview,係有禮貌既一種,同時亦可以俾佢知你有幾想讀個program,完全唔係咩"招"嚟

Thank you letter 無問題呀 但你地話send email求offer我先奇怪姐

Thank you letter 無問題呀 但你地話send email求offer我先奇怪姐

send email 求 offer

求求offer神比個動力我讀書 冇offer真係好撚頹 粒edit仲係度係唔係可以收皮

又未必既, 睇po見到有巴打有EDIT制都有OFFER, 不過為數唔多
求求offer神比個動力我讀書 冇offer真係好撚頹 粒edit仲係度係唔係可以收皮

又未必既, 睇po見到有巴打有EDIT制都有OFFER, 不過為數唔多

等多一日就可以收自己皮
Offer神,幫幫手吖,我唔想gap一年呀幫下我

等多一日就可以收自己皮

加油呀巴打 希望聽日齊齊有OFFER
Poly sf offer
poly sf offer god
poly sf offer god

SF 係拜 Nelson Tsang 唔好跟太貼

啊,係Dr Tsang,佢份人好大方架,各位如果又想跟隊寄thank you letter記住加Dr ....

d Dr. 同professor 今個月sem尾考試又Fyp 忙到甩碌 ,每日十幾封email搵佢有事
你估佢收到你d 假Thank you 真R offer ge Thank you letter會點諗
冇左edit制!!!!!! poly shtm offer god

但當你gpa唔高。。。(如果好彩)有offer之後。。。又要驚萬一sem4 失手。。。meet 唔到offer。。。touchwood
冇左edit制!!!!!! poly shtm offer god

但當你gpa唔高。。。(如果好彩)有offer之後。。。又要驚萬一sem4 失手。。。meet 唔到offer。。。touchwood

恭喜 絲打gpa幾多啊?

hm定tm?

hm定tm?

hm定tm?

粒edit制仲系道
offer god啊
借位問句
有冇人知Second low個range係幾至幾
yr3表示怕cgpa唔過 3
有冇巴絲TM UGC冇左edit制呀
利申:still here
借位問句

我都想知…但最低都3.3/4或以上,之前有同學cgpa 3.23/4但都冇interview
借位問句

我都想知…但最低都3.3/4或以上,之前有同學cgpa 3.23/4但都冇interview

Er .... 好似係問緊個 hon .....
有冇巴絲TM UGC冇左edit制呀
利申:still here

HM still here
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞