PolyU Non-jupas SHTM有求必應討論區

910 回覆
6 Like 1 Dislike
冇interview係咪=唔會有offer

同埋SHTM睇interview 重過gpa

仲要重好撚多
利申 GPA好似高過另外兩位同學0.3,但interview衰左,佢地有offer我無
上年4月尾先派offer 應該first round 黎
去到6,7 月仲有同學收到

利申:上年non ju 入year 3 tourism man jj

巴打知唔知第二輪UGC offer係派左第一輪之後既幾時倒?

利申:上年non ju 入year 3 tourism man jj

巴打知唔知第二輪UGC offer係派左第一輪之後既幾時倒?

到人地唔要先再出
大約暑假中期

因為收到offer 再交留位費 呢度都大半個月

到人地唔要先再出
大約暑假中期

因為收到offer 再交留位費 呢度都大半個月

今年唔同曬,4月頭in,一個禮拜倒就出first round offer(上個禮拜四出),5日內就要人地(有first round offer既人)決定要唔要offer,尋晚就已經截左交留位費止
個fd below 2.8都有self fin interview
個fd below 2.8都有self fin interview

雖然我好鐘意Tourism,但係假設兩邊都有offer,其實我都諗緊讀poly self-fin tourism定讀City UGC其他科好

雖然我好鐘意Tourism,但係假設兩邊都有offer,其實我都諗緊讀poly self-fin tourism定讀City UGC其他科好

好難抉擇 不過我兩邊都冇offer 都係兩邊都有offer先算啦

好難抉擇 不過我兩邊都冇offer 都係兩邊都有offer先算啦

咁雖然我都係
巴打除左報左Poly UGC SHTM,仲有報咩U/科?
有個同學3.6都無self fin interview有冇人知點解

咁雖然我都係
巴打除左報左Poly UGC SHTM,仲有報咩U/科?

city mkt mgt,收左皮,bu cu interview都冇
有個同學3.6都無self fin interview有冇人知點解

send email叫佢比你個fd in我個fd 好似3.2都有得in

send email叫佢比你個fd in我個fd 好似3.2都有得in

會唔會今晚有UGC OFFER

唔知呢

唔知呢

咁就唔知 但佢個edit制仲係度

唔知呢

我果粒都係

唔知呢

我果粒都係

+1
FF緊15分鐘後會有second round offer

唔知呢

有機會
有人收到shtm offer 一封sf email都收唔到

Offer神,我又嚟拜下你喇
今日冇唔緊要,下個禮拜俾我都得㗎
今日其實有冇offer 派㗎 好似咩消息都冇...
麻煩各位有second round offer上黎報喜
offer呢
今日其實有冇offer 派㗎 好似咩消息都冇...

唔知……我只係知我未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞