PolyU Non-jupas SHTM有求必應討論區

910 回覆
6 Like 1 Dislike
各位巴打知唔知點樣延遲registration date?
皆因7月8號一定儲唔夠400個鐘

Email 比office。

100%得

巴打係咪讀緊?定係有朋友試過?

Email 比office。

100%得

巴打係咪讀緊?定係有朋友試過?

Poly個個department 都係咁做

其實點解唔得?你讀asso/hd果陣冇intern咩?

冇做intern咪唔得lor

你直接打過去shtm general office仲好啦

洗吾洗比理由
btw呢度有冇人收到lingu interview?

琴日收到LU BBA interview
想問下大家 假設同時有lu bba同polyu sf 揀邊個好?

仲以為讀hotel一定要做
因為我果間要做左先有得畢業
想問下大家 假設同時有lu bba同polyu sf 揀邊個好?

睇你有幾多讀shtm
如果唔係我一定簡ugc

仲以為讀hotel一定要做
因為我果間要做左先有得畢業

hkcc唔做都有得grad

Shtm 啦

Shtm 啦

polyu award tm 除左冇hall住就同ugc一樣?
咁應該好過ling bba啦

Shtm 啦

polyu award tm 除左冇hall住就同ugc一樣?

Intern exchange好多野都無 有啲general科係speed讀 比我會揀Ugc

Shtm 啦

Intern exchange好多野都無 有啲general科係speed讀 比我會揀Ugc

Intern都冇
打去poly問話冇得defer 400個鐘 但叫你盡做 到時唔夠有其他安排
打去poly問話冇得defer 400個鐘 但叫你盡做 到時唔夠有其他安排

Intern點證明
我打去問佢都係話 無人會做唔到個個資格 仲有一個月點會仲唔到400個鐘
我打去問佢都係話 無人會做唔到個個資格 仲有一個月點會唔到400個鐘
我打去問佢都係話 無人會做唔到個個資格 仲有一個月點會仲唔到400個鐘

一個月做400有d難喎,我果陣做3個月 internship都係得600
有冇人依家係0個鐘
有冇人依家係0個鐘

0個鐘咪唔報self fin lor
真心唔俾咩
讀緊表示聽唔少人係有offer先開波
特別係Tourism event
真心唔俾咩
讀緊表示聽唔少人係有offer先開波
特別係Tourism event

唔知呀
想問reg day果日係咪即時會比到張學生證你?
想問reg day果日係咪即時會比到張學生證你?

無記錯好似reg day先交相?
上年學生證係8月中至尾返main cam攞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞