PolyU Non-jupas SHTM有求必應討論區

910 回覆
6 Like 1 Dislike
想知有ugc hm offer 嘅同學仔係咪今日都收到有關f&b management course 嘅email
想知有ugc hm offer 嘅同學仔係咪今日都收到有關f&b management course 嘅email

係meet 到offer + upload 咗documents 定未?

係meet 到offer + upload 咗documents 定未?

meet到,upload咗係addition個到
工作時數証明可唔可以download返cc嘅WIE form填 #lme
工作時數証明可唔可以download返cc嘅WIE form填 #lme

你係指個份 this is to certify xxxxxxxxxxxxxx 然後比lancy睇個份?

你係指個份 this is to certify xxxxxxxxxxxxxx 然後比lancy睇個份?

我dl張嘢又無依句喎
張表個名叫Certification of WIE programme
我係俾pamela睇
有冇ugc既同學知upload左份transcript去meeting condition幾耐先會轉status?
各位巴打如果有ugc logistic同self finance tm offer會點揀

Ugc !
有冇讀完或者讀緊sf hm既師兄師姐可以分享下management course同之後兩年大概會讀啲咩 有啲緊張

仆街啦咁
有冇讀完或者讀緊sf hm既師兄師姐可以分享下management course同之後兩年大概會讀啲咩 有啲緊張

Basic management concept 智障都識

Shtm degree
2015grad
讀完先知伏 但見到你地地爭入 好似睇以前自己 有得揀 唔好讀hotel tourism 眼見好多同學仲做緊旅行社counter,fo,call center
真係值咩
仲有冇人等緊ugc offer
輕輕一推其實UGC果邊如果變左unsuccessful 咁仲有冇機會食N手飯

有ugc offer不過唔係poly shtm
輕輕一推其實UGC果邊如果變左unsuccessful 咁仲有冇機會食N手飯

CU SHTM?

CU SHTM?

cu shtm佢話senior收得3個人同埋話我gpa唔係好夠我得一個cityu ugc offer

CU SHTM?

cu shtm佢話senior收得3個人同埋話我gpa唔係好夠我得一個cityu ugc offer

3個 知唔知收左咩人

CU SHTM?

3個 知唔知收左咩人

點知喎佢話cgpa起碼3.5or above, 同埋maximum收3個,唔想收既話可以一個都唔收
辣殺科都咁多人求offer
辣殺科都咁多人求offer

因為冇其他野可以讀/想讀
如果ugc unsuccessful,polyu award仲有冇機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞