薄扶林大學討論區 (32) 光復香港

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
有冇巴絲知道 Korean studies D course會唔會爛grade? 利申想minor
唔會
MUSI1025?
雖然有啲遲,但都係想講吓
屌你點解cs要限死subclass嚟reg
本來有dayoff依家都變咗冇
btw屌spanish reg極都唔approve
屌,原本可以sem 2讀嗰個game programming,家陣隨時要等多年
唔知可唔可以喺add drop period嘅時候嘗試打破佢限制subclass 夾硬reg到我想要嘅timeslots呢
打去問過 冇乜可能啦 因為勁full 比non-cs既人reg晒
year1多數唔畀有time crash
可以照樣reg第二個subclass
之後佢send到email問到嘅時候 你有合理原因畀佢就得
Spanish major會唔會爛grade
利申完全冇學過
明華
屌你老母冇睇名
成個sem淨係一次上少20分鐘邊會唔得
有人走哂啲堂都仲得啦
630-850pm
只要揀啱professor認真少少讀都唔會太爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞