薄扶林大學討論區 (32) 光復香港

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
搞到我依家都唔知邊啲堂可以走 邊啲唔得
有冇師兄師姐有最新果版CAES1000本書 賣畀我得唔得
https://t.me/ha1024
失敗例子
想問下今個星期有冇cc嘅tutorial class
聽人講係add drop period 所以未有?
但個tutorial sign up app有寫
唔太關事
add drop period 都可以有
個個course都唔同
要上會話你知/course outline寫明
唔係就email問下
唔該曬
呢度有無人讀過comp3230
尋日有班同學仔係智華full gear巡迴咁叫光復香港 時代革命 同 五大訴求 缺一不可
你地真係好型
Btw 下次可以試下去SU Can同Non-local 做文宣?
會唔會係因為我地成日大叫 但班Non-local又唔明 所以反感?
嗰個大陸佬嚟
話我哋喺智華咆哮
騷擾到其他人
我哋琴日已經去咗
我哋今晚七點
中山廣場happy park會有集會
希望大家得閒嘅話可以過嚟
成件衫濕撚唒
港大學生會長8.30遭白衫暴徒藤打 憂人身安全辭職離港.....
U Street連儂牆
小妹今晚花咗少少時間跟住下面嘅巴打整咗幾個燈籠,諗住送俾各位陪伴各位渡過中秋節 亦都想各位聽日可以帶住燈籠參與不同嘅集會
明天13/9 6:00pm我會將以下燈籠放喺U Street連儂牆,攞完燈籠就可以順便搭車去參加中秋晚會
希望五大訴求可以同燈籠一樣發光發亮,得以實現,亦都祝願香港嘅未來同樣燦爛奪目

[拋磚引玉][求助]我DIY左呢d燈籠,中秋拎出街會唔會俾狗捉
https://lih.kg/1556244

手工粗糙請原諒

隨函附上聽晚全港十八區嘅中秋晚會資料同照亮獅子山頂 總有一個喺你左近

喺團圓之日,亦都唔好忘記有一班烈士永遠與我地再無團圓之時,聽晚7-11pm金鐘見。
os?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞