薄扶林大學討論區 (32) 光復香港

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
Reg 唔到cc 係唔係只可以係add drop period 到搞?
利伸 FM拎哂d時間發夢 乜都唔識
原來係
CCHU9007 有無評價 聽聞workload幾大
今個sem reg咗 對啲topic好有興趣
CCST9030伏唔伏 見網上無咩評價
From: Finance and Enterprises Office <feo_student@hku.hk>
Date: Fri, 30 Aug 2019 at 03:
Subject: WeChat Pay (HK Wallet), Alipay & AlipayHK for payment of University fees
To:
Cc: <mail.service@intranet.hku.hk>

【港大學生會前會長孫曉嵐被捕】

港大學生會前會長孫曉嵐的社交網站公布,她被警方以涉嫌串謀摧毀或損壞財產、進入或逗留會議廳範圍拘捕。
可以assist到幾多錢?
Locker使用率低過50%
反而而家開始要收錢?
痴線
見到都呆咗
goodest logic
仲要抽籤真係笑咗
差啲想唔還鎖匙比faculty
今個sem我有5本textbook開學冇locker用一定重死
其實Summer幾時出Grade
因為發夢而冇留意到sem1有兩個course disapprove左
add drop period可以add返同樣既course定要再add其他?
利申fm
可以add返同樣
明白 唔該哂!
有冇巴絲讀過GCIN2009
靚唔靚grade? Seems幾多workload下
我求吓你approve啦
屌 同求
班prof撳個制好難咩
cls會唔會又disapprove
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞