薄扶林大學討論區 (32) 光復香港

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
intro to os,ching讀過?佢mt究竟考乜嘢
讀緊唔知midterm會考乜嘢
不過俾用cheat sheet,差唔多啦
process scheduling, page replacement algorithm掛
fm想問campus同mtr咁多cam係正常?
終於搵到呢間u的post
fm 迷惘咗2個星期
唔係做fm就代表IQ要低幾十的
清我係咪喺蘿蔔台見過你
印象中係不嬲都有咁多
Or because new locker?
有放細gear落locker嘅(見有人問過,唔知普遍係點)要留意下喇
Fm想問下locker registration 開始未定已經過咗時間
Faculty又話今年開始唔再係佢地負責locker嘅嘢
唔好意思阻大家少少時間
麻煩大家入去呢個post send個email去保衛廣東話
明明廣東話先係漢語正統,點解要俾北方胡佬嘅方言取替
今日係deadline啦 麻煩大家spread出去俾朋友

[大件事] 佢就嚟死喇......
https://lih.kg/1572775

驅逐共匪,光復香港

完咗add/drop period lu
愛情巴我想要MATH 1013嘅sources 請問可唔可以share 比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞