薄扶林大學討論區 (32) 光復香港

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
phy1150 1250 揀邊個好
Non BA students係咪唔可以take lang course做free elective?
有無人uprint ac仲有好多quota
print文宣print到無哂
有冇啲音樂course係學吓樂理,唔使表演?
但係佢寫free elective : no 係點解?其實我想year2 2nd maj/min finance,但係又唔讀得fina 1320(因為同core course mutually exclusive)。仲有咩finance introductory course可以reg
手捉手教ok?
NOW OR NEVER

想問下engine冇讀 m1m2 要reg咩科?
math1011
有無巴絲打可以教下小弟同其他FM reg科?
唔記得咗declare minor,開學個陣再搞得唔得
想借個ac黎print
成個校園台同呢個post都成班伸手黨
Google係咪真係咁難用
利申fm=覺得唔識嘢係正路=有免死金牌、唔應該有人出聲,你批評係not being nice係有損HKU對新人嘅印象,哩位會員咁做是不該的

利申fm
我無嘢講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞