薄扶林大學討論區 (32) 光復香港

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
點解要care
睇下暴大,再望下我吔
真屌出聲
睇下暴大,再望下我哋
真係屌出聲
各大專院校巴絲 不如一齊搵自己校長
https://lih.kg/1644941

我哋一齊各自搵自己校長! 大專一齊畀壓力!
Kongu真係好撚垃圾 出面發生咩事無人理 離撚哂地
你讀緊hku ga
你都係垃圾
唔通係我 係咪晏就大概1點半 A出口跳著灰色tee/黑背心?係就下次見到一齊跳丫嘛
其實你唔出聲無人會當你啞。
嘥氣啦個大陸佬出到嚟咪又係講狗話
你同中國人一樣玻璃心
我論點就係佢踩一間自己讀緊既大學係垃圾
咁咩人會讀垃圾大學?高質極有限
"我論點就係佢踩一個自己住緊既地方既政府係垃圾
咁咩人會讀垃圾地方?高質極有限"
你同中國人一樣玻璃心
你同星馬班垃圾一樣冇論點又咩都鍾意加把口
我論點就係佢踩一間自己讀緊既大學係垃圾
咁咩人會讀垃圾大學?高質極有限
"我論點就係佢踩一個自己住緊既地方既政府係垃圾
咁咩人會垃圾地方?高質極有限"
Sorry 我無踩
支持香港政府
咁你算唔算認同講個條友係垃圾呢
[革大assemble ]革大人致校長的聯署聲明
https://lih.kg/1647354
又係嗰啲咩「又要睇又要屌」嘅論調
我唔睇過套戲又點知佢垃唔垃圾?
同樣道理我未入嚟讀過又點知間大學垃唔垃圾?
更何況仲會屌都證明大家仲係緊張在乎自己間學校
唔care嘅話就慳翻啖氣由撚得佢做垃圾啦
我都無覺得香港政府垃圾
你quote呢句對我無意思
放心 我而家唔會當你個人意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞