薄扶林大學討論區 (32) 光復香港

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
有冇non-fbe嘅人reg過stat1602?
個system唔比我reg

佢寫到
“Unable to add this class, requisites have not been met.”
但搵唔到邊到有寫要咩requisites

有冇ching幫幫手
係咪有別有nds report咗SU啲mail做phishing

小學雞到
*係咪有別有用心嘅nds
推薦ccgl9026
Halo~ 我係1個Yr2 嘅學生。

仲有1個禮拜左右就到中秋節啦!我諗住整啲月餅係HKU 派比咁多位,除咗希望大家開sem 開開心心,為大家開sem 加個油之外,亦都好明白因為最近反修例風波,各位手足/一直密切關注事件嘅人難免會有不安嘅情緒,所以我希望藉住呢次中秋節派月餅活動,能夠比大家嘅心都放鬆一下,你唔係得自己一個㗎!

暫定口味有:

1. 朱古力流心
2. 芒果流心
3. 紅豆朱古力
4. 芒果芝麻

其實我呢幾日已經整咗少少,想睇下大家有無興趣~如果反應熱烈的話,可能會整多啲😉 依家暫定10號或者11號會係HKU MTR A2 exit (SU Can 樓上) 派,到時只要你行過嚟,就有得攞月餅😉 詳情會係派月餅前一晚係度再update 大家🙇‍♀️ 多謝各位
過埋黎沙宣道派啦
十年都唔會黎一次main camp
佢好似自爆過ig?
係幾高質幾令 好似係
邊及你咁高質啊愛情巴
都可以嘅~但係沙宣道少好多人wo
我以一敵千
但有心理準備唔一定好食
我無係度留過言㗎 ching ~ 一直都係追下post 咁🤦‍♀️ 我唔高質唔靚,純粹只係想盡自己嘅能力令身邊嘅人,甚至係呢個社會嘅人開心,可以放鬆一下...
咁呢啲見人見自啦,由F3 派到今年Yr2 ...起碼暫時未有人食完之後入廠嘅😂
無字條㗎😂但係會有張小卡為大家加下油咁囉😉
Ok Ustreet見
有無野需要幫手?
有冇士多啤梨味
需要你嚟g持下😂😂
今年無啊~如果遲啲有機會的話,會嘗試其他口味
我second major 係business科泥
Declare左但都唔比我reg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞