薄扶林大學討論區 (32) 光復香港

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
cuz I'm having the same issue but I just kept emailing them as I'm participating in class boycott sent a ticket to ITS and hope they'll fix it tho
我會 但係我覺得有少少伏
點解伏 我第一堂無上
CAES100P tutorial係幾時reg
摷極moodle都找唔到
CAES1000*
係呀,我係e&f

我有send email ,佢叫我sem2 add drop 自己add返,仲話
咁你唯有自己加返
因為你要pass pre-requisite先可以加返
本身佢幫你pre-reg咗就係等你confirm有個位
下次要睇清楚個important notes
Caes冇tutorial
最好上office問下
起碼佢地會即時答到你
咁Tutorial discussion係幾時做?
係Lec嗰陣做?
Caes1000成3個鐘 咩都係果度做哂
師兄上左第一堂caes未?
唔該大佬
啱啱上完
第一堂佢會同你講哂成個course嘅安排
有問題可以問佢地
Caes d 老師特別friendly 唔洗怕
唔該晒
下次會睇清楚先drop course
我舊年好似唔夠70% attendence,個lecturer都知我因爲咩事番唔到,連supporting documents都冇交過,結果都冇Fail我

佢地真係好friendly,有咩困難即管講
run run shaw 303?
我完全聽唔明 啲嘢好似幾煩 我有啲淆底 不過好似靚grade?
想知有無人讀過 ccgl9036
想問下個in class test 係點樣考
想問點解唔喺中山公園「中間」集會,要喺圖書館門前嗰個有瓦遮頭個位 搵鬼睇?

caes9201完全大伏
難到pk又對我major零幫助
有無人幫手係hku周圍貼文宣
唔夠人數貼就一定會比人撕走哂架啦
無人係主要問題
巴打一齊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞