醫生出左文件俾我入女廁之你問我答。

870 回覆
497 Like 76 Dislike
相都出埋?

希望唔係借刀啦

樓主你肯定係呢度自貼帶黎既後果?

祝妳好運順利啦下

我指個手術

多謝,ex可以證明我冇借刀

你成日提住個 ex
佢知佢有睇你呢個 post?

佢有睇
今朝問過你唔滿意既地方,有冇諗住整埋?

1.咁你而家入女廁小便係企定坐
2.覺唔覺得伴侶選擇好少
因為普通男女一般都唔支持甚至接受唔到
3.會唔會一遇到類似遭遇既人就考慮做對象
Btw樓主加油
估唔到真係有埋自貼圖
做左手術之後再出你問我答post啦
樓主幾靚女
btw你公司會唔會話唔接受你變性或者易服?
怕唔怕無左份工?

唔怕,我老闆同我講搵兩個女朋友
有冇喉核?著幾號鞋

有,43號鞋

咁咪好難好似一般女仔咁打扮?
Kimkim化妝叻唔叻?點學?點化得靚?點練?求指教
好靚女
加油呀

利申: 想做偽娘但冇勇氣
我女友都係跨女 自己曾經亦都諗過行呢條路(依家只係cd)
兩岸三地黎講香港真係特別難行 只能講聲加油
絲打 你平時喺邊度買鞋?
我要著40-42號鞋 成日都買唔到鞋

利申:女
呢啲先叫你問我答啊嘛 出面班友仔成日開post怕自爆做乜柒
支持樓主做自己
想同樓主講 有時出到街會真係引唔到望多你地一兩眼(但唔係keep住),唔係有心,純粹真係會好奇,唔好介意 加油
1.咁你而家入女廁小便係企定坐
2.覺唔覺得伴侶選擇好少
因為普通男女一般都唔支持甚至接受唔到
3.會唔會一遇到類似遭遇既人就考慮做對象
Btw樓主加油

1 坐
2 覺
3 ex就係好例子
多謝
屌 我係你ex都覺得你煩啦
抖番三五七個月 仲可能有朋友做既

估唔到真係有埋自貼圖
做左手術之後再出你問我答post啦

好呀

說好的自貼

都幾似女仔
好girlish
Kimkim化妝叻唔叻?點學?點化得靚?點練?求指教

係elite makeup 學化妝
ex同exex都有俾我化過
好靚女
加油呀

利申: 想做偽娘但冇勇氣

多謝,你都可以嫁
我女友都係跨女 自己曾經亦都諗過行呢條路(依家只係cd)
兩岸三地黎講香港真係特別難行 只能講聲加油

兩岸黎講香港應該算易
絲打 你平時喺邊度買鞋?
我要著40-42號鞋 成日都買唔到鞋

利申:女

著波鞋多
呢啲先叫你問我答啊嘛 出面班友仔成日開post怕自爆做乜柒
支持樓主做自己

多謝

說好的自貼

都幾似女仔
好girlish

真心係街見到樓主應該會覺得係靚女望多幾眼
想同樓主講 有時出到街會真係引唔到望多你地一兩眼(但唔係keep住),唔係有心,純粹真係會好奇,唔好介意 加油

我唔介意嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞