醫生出左文件俾我入女廁之你問我答。

870 回覆
497 Like 76 Dislike
天生個樣係似女仔?做完手術會唔會睇唔岀你係變性

唔化妝啲人都叫我小姐

支持你,好有勇氣做自己想做的野
我有懷疑過我係唔係想做女性
我由細到大好討厭自己係男人,冇男性朋友
心理上對男人好抗拒,包括自己的身體
但又唔係太想成為女性(大少少肯定到呢樣)
即係如果唔會痛的話,想成為一個中意女性的女性

其實可以去睇下醫生,介紹麥醫生俾你

唔駛咁嚴重掛
我諗左好多年,究竟自己係討厭男性,定係想成為女性
自己成長過程冇可靠的男性model﹐一來唔知男性應該係點,二來self identify的建立都係靠女性長輩
細個會強迫自己有「男性」興趣,埋男人堆,但真係好唔開心
而家最中意就係做手工
大左識得多女性朋友,心理上舒服好多,佢地間唔中都叫我大小姐,我又中意聽
但我又一路都冇果種想變成女性的諗法,只係好唔想同男性一齊
特別係有左而家的女朋友之後,更加有種「我生為男性係為左同呢個人結婚,照顧佢」的諗法,唔中意自己的性別,但都要為左佢而成為一個出色的男性

我都有試過咁諗過,最後都係覺得做返自己最實際
真心講句
加油!
真心講句
加油!

多謝
加油呀 覺得你好勇敢
認真問 會唔會打飛機

我根本唔知自己想點,我睇落完全係一個普通男性,除左冇咩男性興趣同朋友外
我咁多年都冇想著女裝的想法,只係唔想做男性
但如果唔係生為男性,又唔可以同我愛
的人一齊生活
加油呀 覺得你好勇敢

多謝
認真問 會唔會打飛機

唔會啦

我根本唔知自己想點,我睇落完全係一個普通男性,除左冇咩男性興趣同朋友外
我咁多年都冇想著女裝的想法,只係唔想做男性
但如果唔係生為男性,又唔可以同我愛
的人一齊生活

其實性別唔重要,對方係愛你嘅話,你變左女仔都會同你一齊
你把聲係點,會唔會做手術整尖佢

男女聲都得,呻吟絶對冇問題

自己練女聲?有無上堂
睇完上面張手術圖覺得樓主好勇敢
你一定要加油
睇到張圖都覺得好痛
絲打加油

自己練女聲?有無上堂

自己練
睇完上面張手術圖覺得樓主好勇敢
你一定要加油

多謝
睇到張圖都覺得好痛
絲打加油

多謝,痛先正
會睇啲咩av?
另外 扯左同未扯大概幾長?
睇到張圖都覺得好痛
絲打加油

多謝,痛先正

難以置信有人可以將痛楚當成享受咁
會睇啲咩av?
另外 扯左同未扯大概幾長?

睇sheshe同sm多
睇到張圖都覺得好痛
絲打加油

多謝,痛先正

難以置信有人可以將痛楚當成享受咁

我係m黎
我身邊都有個朋友係咁
但佢因為屋企人係耶教,同埋個男朋友仲未接受到佢開始咗變性做女仔,所以抑鬱咗成幾年
條路唔易行,樓主堅持到就堅持
我身邊都有個朋友係咁
但佢因為屋企人係耶教,同埋個男朋友仲未接受到佢開始咗變性做女仔,所以抑鬱咗成幾年

食緊藥?
條路唔易行,樓主堅持到就堅持

多謝

自己練女聲?有無上堂

自己練

跟教學?想請教心得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞