醫生出左文件俾我入女廁之你問我答。

870 回覆
497 Like 76 Dislike

我都有試過咁諗過,最後都係覺得做返自己最實際
我根本唔知自己想點,我睇落完全係一個普通男性,除左冇咩男性興趣同朋友外
我咁多年都冇想著女裝的想法,只係唔想做男性
但如果唔係生為男性,又唔可以同我愛
的人一齊生活

其實性別唔重要,對方係愛你嘅話,你變左女仔都會同你一齊

我都唔係真係好想變成女性
我好厭惡自己身為男人,但好中意同女友扑嘢
同埋現實上,我都冇天賦可以成為女性
做一個唔粗魯的男性,盡量戒除男人related的喜好就算

呢個就同性別定型有關

可唔可以講多d﹐唔知呢d野

我會覺得冇話咩喜好係屬於男人,咩喜好係屬於女人
其實只係社會對性別嘅傳統諗法同睇法
男人都可以鍾意Hello Kitty 可以鍾意粉紅色

我明你的意思
我係同男性做fd都有問題,但女性朋友就可以keep好多年
覺得自己生為男人係不幸,好想活係一個冇男人的世界(唔係FF後宮果種)﹐最好自己都唔再係男人

同男性做fd有問題又代表啲咩嘅
有無相睇?

可以有嘅

求圖
如果唔方便可以telegram 我
ta325

我諗緊,係度post定pm

好想睇 求下你post

返緊工
有無相睇?

可以有嘅

求圖
如果唔方便可以telegram 我
ta325

我諗緊,係度post定pm

好想睇 求下你post

返緊工

telegram add左我先啦絲打
支持你,好有勇氣做自己想做的野
我有懷疑過我係唔係想做女性
我由細到大好討厭自己係男人,冇男性朋友
心理上對男人好抗拒,包括自己的身體
但又唔係太想成為女性(大少少肯定到呢樣)
即係如果唔會痛的話,想成為一個中意女性的女性

同我一模一樣
好想睇到樓豬
Btw 支持樓豬
絲打而家嘅中性打扮係點樣?
出街俾人叫小姐定先生?
最後講返聲加油

中性打扮
琴日同ex行街俾人叫小姐
間唔中都會俾人叫靚女
多謝

我真係同你完全相反
女兒身,中性打扮
行街會俾人叫先生靚仔

一定好型

天生男生女相,體形骨格又似,細個啲親戚成日叫我大個當差,大個啲人就問我是咪做差婆
有朋友係ladyboy (佢自己都咁樣稱呼自己)不過我都不嬲都當佢係女仔 不過我有個疑問 就係有pre-op 但又唔想做手術心理狀況大概係點?keep 住生殖器官但都係認為自己係女性? 定還是係點樣? 無知一問
有朋友係ladyboy (佢自己都咁樣稱呼自己)不過我都不嬲都當佢係女仔 不過我有個疑問 就係有pre-op 但又唔想做手術心理狀況大概係點?keep 住生殖器官但都係認為自己係女性? 定還是係點樣? 無知一問

利申返:支持樓主想做自己想做既野 而且我都有好多ladyboy friend 所以絕對明白同理解

我都有試過咁諗過,最後都係覺得做返自己最實際
我根本唔知自己想點,我睇落完全係一個普通男性,除左冇咩男性興趣同朋友外
我咁多年都冇想著女裝的想法,只係唔想做男性
但如果唔係生為男性,又唔可以同我愛
的人一齊生活

有無諗過 興趣呢樣野係好中性
根本無咩屬於男人定還是女人嘅興趣

其實係所有同男性有關的野我都覺得厭惡,當然起源就係我極憎我老豆
將所有同typical男性有關的野排除會令我覺得開心d

如果講一個極端少少的例子,就係Michael Jackson因為唔想似佢老豆而整容

真係同我一樣
竟然冇咩人係入黎鬧人都幾意外 平時就大把仇同言論
樓主我想問你識人時(拍拖為前題嘅)會唔會講明自己係mtf?
雖然如果你係我朋友既話 我都未必接受到
不過樓主加油啦 想做就去做
唔好比自己後悔就得
好想睇到樓豬
Btw 支持樓豬

多謝
絲打而家嘅中性打扮係點樣?
出街俾人叫小姐定先生?
最後講返聲加油

中性打扮
琴日同ex行街俾人叫小姐
間唔中都會俾人叫靚女
多謝

我真係同你完全相反
女兒身,中性打扮
行街會俾人叫先生靚仔

一定好型

天生男生女相,體形骨格又似,細個啲親戚成日叫我大個當差,大個啲人就問我是咪做差婆

女裝一定好可愛,我幫你化妝

心理狀況嘅嘢,個個人都唔同,有啲會想保持係中性
不過性別同性唔同,就算性係男,性別都可以係女

利申返:支持樓主想做自己想做既野 而且我都有好多ladyboy friend 所以絕對明白同理解

多謝
條路唔易行 可能會好大壓力
btw,樓主加油

多謝
竟然冇咩人係入黎鬧人都幾意外 平時就大把仇同言論
樓主我想問你識人時(拍拖為前題嘅)會唔會講明自己係mtf?

拍拖為前提會
雲雲? 咁我知你係邊個了! 加油呀!
雖然如果你係我朋友既話 我都未必接受到
不過樓主加油啦 想做就去做
唔好比自己後悔就得

多謝
雲雲? 咁我知你係邊個了! 加油呀!

多謝
見有trans話變咗性會有傷殘證,其實點解要拎?
見有trans話變咗性會有傷殘證,其實點解要拎?

呢個要問持有傷殘證嘅trans啦
咁手術黎講都算係大手術黎嘅
自己就未必會拎啦

保持中性

保持中性

小Y
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞