醫生出左文件俾我入女廁之你問我答。

870 回覆
497 Like 76 Dislike
認真勸你唔好做手術

點解?
好想認識多啲樓主
有冇睇啪啪聲太好聽
就係講你地嘅朋友
好想知多啲
Kim你有冇男朋友?男朋友點睇你?
由男變女 進行性行為有冇高潮?
睇節目話冇高潮 係咪真?

樓主miss咗我
之前有個missy 成個男人樣
我地打mon hun 佢話好鐘意玩男朋友隻豬
之後學校知佢變性人定唔知點樣 就冇再見過佢

開間學校名啦

開過missy 名得唔得
好想認識多啲樓主
有冇睇啪啪聲太好聽
就係講你地嘅朋友
好想知多啲

樓主miss咗我

sorry miss 咗
冇睇啪啪聲
冇男朋友,ex係trans mtf
呢兩個唔知

開間學校名啦

開學啦,Missy冇錯,錯嘅係學校
認真勸你唔好做手術

點解?

「之前讀過一科sexuality, 同聽過一個叫細細老師既talk, 得知好多跨性別人士都會抵受唔住社會壓力自殺。」

開間學校名啦

開學校啦,Missy冇錯,錯嘅係學校
認真勸你唔好做手術

點解?

「之前讀過一科sexuality, 同聽過一個叫細細老師既talk, 得知好多跨性別人士都會抵受唔住社會壓力自殺。」

其實真係唔關事
好想認識多啲樓主
有冇睇啪啪聲太好聽
就係講你地嘅朋友
好想知多啲

樓主miss咗我

冇睇啪啪聲
呢兩個唔知

其實你地個圈子係咪好細 好難搵到志同道合嘅人去做一對couple ?
好想認識多啲樓主
有冇睇啪啪聲太好聽
就係講你地嘅朋友
好想知多啲

樓主miss咗我

冇睇啪啪聲
呢兩個唔知

其實你地個圈子係咪好細 好難搵到志同道合嘅人去做一對couple ?

係細嘅
如題
想問如果食荷爾蒙生出黎對波係咪同女仔對波無分別

有分別

More ok?
Btw 加油

其實冇咩more 因為食藥唔會俾到女大嘅波你。
BTW 多謝

即係對波同正常女性一樣但唔會大得去邊?我指質感
同埋把聲會唔會變晒做女聲 定只係最盡係中性既聲
當初點發現自己係trans?
係咪有段時間懷疑自己係gay或者係分唔清自己既階段?
gay/les 同trans 最大分別係咩?

p.s. 好想了解多d

點發現呢個唔係好識答
中學當年唔識點表達,剩係識介手
有懷疑過自己係gay,有同男仔搞過,不過係冇鍾意過對方,純粹因為金錢
trans會變性,gay同Les唔會

援交?可以講下點解會發生呢件事嘛

當年同exexexex 鬥氣

X4 聽你之前講係女仔黎?
好奇點鬥氣會鬥到走去收錢比叔叔插
想問如果食荷爾蒙生出黎對波係咪同女仔對波無分別

有分別

More ok?
Btw 加油

其實冇咩more 因為食藥唔會俾到女大嘅波你。
BTW 多謝

即係對波同正常女性一樣但唔會大得去邊?我指質感
同埋把聲會唔會變晒做女聲 定只係最盡係中性既聲

質感差唔多
聲就要靠自己練
當初點發現自己係trans?
係咪有段時間懷疑自己係gay或者係分唔清自己既階段?
gay/les 同trans 最大分別係咩?

p.s. 好想了解多d

點發現呢個唔係好識答
中學當年唔識點表達,剩係識介手
有懷疑過自己係gay,有同男仔搞過,不過係冇鍾意過對方,純粹因為金錢
trans會變性,gay同Les唔會

援交?可以講下點解會發生呢件事嘛

當年同exexexex 鬥氣

X4 聽你之前講係女仔黎?
好奇點鬥氣會鬥到走去收錢比叔叔插

其實冇咩特別
男叫咩名
女叫咩名

男叫kim
女都會叫kim

女不如叫kimchi
想唔想俾男人屌

我會答唔介意俾男人屌
本身鐘意女仔

本身中意女仔點解要變性
男叫咩名
女叫咩名

男叫kim
女都會叫kim

女不如叫kimchi

唔鍾意泡菜
kimochi考慮下
想唔想俾男人屌

我會答唔介意俾男人屌
本身鐘意女仔

本身中意女仔點解要變性

性取向同性別認同係分開嘅
我想知你係唔係香港第一位因改唔到性別(身份證)上法庭個位?
男叫咩名
女叫咩名

男叫kim
女都會叫kim

女不如叫kimchi

唔鍾意泡菜
kimochi考慮下

多謝你應我
變左性之後可唔可以upload自己個樣上黎
btw 十卜你
我想知你係唔係香港第一位因改唔到性別(身份證)上法庭個位?

唔係
咁你宜家入女廁係咪要帶果份文件?
男叫咩名
女叫咩名

男叫kim
女都會叫kim

女不如叫kimchi

唔鍾意泡菜
kimochi考慮下

多謝你應我
變左性之後可唔可以upload自己個樣上黎
btw 十卜你

呢排個樣比較man啲
其實變左性個樣都唔會變
咁你宜家入女廁係咪要帶果份文件?

係,一直袋係銀包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞