醫生出左文件俾我入女廁之你問我答。

870 回覆
497 Like 76 Dislike
好想聽下樓主把聲
其實仲想問1個好私人
如果 feel offended 可以唔答
偽娘/trans/drag queen
會唔會剃/脫鳩毛
你依家係入男廁定女廁
幾高?
有無屌過西
我身邊都有個朋友係咁
但佢因為屋企人係耶教,同埋個男朋友仲未接受到佢開始咗變性做女仔,所以抑鬱咗成幾年

食緊藥?

佢喺加拿大住嘅,食緊藥喇
但而家想返嚟搵工又怕冇醫生肯開藥

我都有擔心過呢個問題,所以唔出去working holiday

加油呀!佢食咗藥其實比起之前開心咗好多,希望你都可以快啲做返自己啦
之前有個missy 成個男人樣
我地打mon hun 佢話好鐘意玩男朋友隻豬
之後學校知佢變性人定唔知點樣 就冇再見過佢
無咩想問 但想同你講聲加油
你有無做好心理準備,可能大部份人,無論男女都唔會愛上你
天生個樣係似女仔?做完手術會唔會睇唔岀你係變性

唔化妝啲人都叫我小姐

我同巴打啱啱相反,入女廁/講電話成日俾人當係仔
但我唔係les
好想聽下樓主把聲

遲啲再開post
其實仲想問1個好私人
如果 feel offended 可以唔答
偽娘/trans/drag queen
會唔會剃/脫鳩毛

有啲會掛,呢個我都唔清楚
你依家係入男廁定女廁
幾高?
有無屌過西

男廁,因為之前同exex一齊剪短左頭髪
我身邊都有個朋友係咁
但佢因為屋企人係耶教,同埋個男朋友仲未接受到佢開始咗變性做女仔,所以抑鬱咗成幾年

食緊藥?

佢喺加拿大住嘅,食緊藥喇
但而家想返嚟搵工又怕冇醫生肯開藥

我都有擔心過呢個問題,所以唔出去working holiday

加油呀!佢食咗藥其實比起之前開心咗好多,希望你都可以快啲做返自己啦

希望係咁啦
之前有個missy 成個男人樣
我地打mon hun 佢話好鐘意玩男朋友隻豬
之後學校知佢變性人定唔知點樣 就冇再見過佢

開間學校名啦
無咩想問 但想同你講聲加油

多謝你
你有無做好心理準備,可能大部份人,無論男女都唔會愛上你

做好心理準備
天生個樣係似女仔?做完手術會唔會睇唔岀你係變性

唔化妝啲人都叫我小姐

我同巴打啱啱相反,入女廁/講電話成日俾人當係仔
但我唔係les

通常男仔聲都靚女
你呢份勇氣唔係人人有,敢做敢講。希望之後既路你可以繼續有呢份勇氣咁行。
你呢份勇氣唔係人人有,敢做敢講。希望之後既路你可以繼續有呢份勇氣咁行。

多謝
想唔想俾男人屌

我會答唔介意俾男人屌
本身鐘意女仔

鍾意女仔但係 G 點喺後面同射會內疚…

咁其實樓主都冇乜選擇,鍾意男仔先可以滿足到你

咁多個ex都係女

佢地係真係女定男變女?
鍾意女但變做女,同我鍾意仔外形都係仔一樣,但我無諗過變性
追晒成個post覺得妳好有勇氣 之後嘅路要撐住呀絲打
有無插過女仔

但唔鍾意

樓主鍾意女,但女無JJ佢點後入你
用假鳩同真嘅始終差啲㗎喎
可唔可以俾你岀生年月日時八字我研究下
係香港做tb/gay都好難,你條路都一啲都唔容易,絲打,我支持你

多謝你

可能啲人覺得trans 係真真正正變成另一個性別,所以容易接受,變完性身分證都會轉,基本上你唔講應該無乜人會知,再同番異性人拍拖嘅話只係正常情侶(即係男跟男變女),外人完全睇唔出
絲打而家嘅中性打扮係點樣?
出街俾人叫小姐定先生?
最後講返聲加油

中性打扮
琴日同ex行街俾人叫小姐
間唔中都會俾人叫靚女
多謝

我真係同你完全相反
女兒身,中性打扮
行街會俾人叫先生靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞