醫生出左文件俾我入女廁之你問我答。

870 回覆
497 Like 76 Dislike
咁你宜家入女廁係咪要帶果份文件?

係,一直袋係銀包

d女人望住你就比佢地睇?

係,一直袋係銀包

唔會特登望我

係,一直袋係銀包

唔會特登望我

大概幾時做手術

係,一直袋係銀包

唔會特登望我

大概幾時做手術

未知

係,一直袋係銀包

唔會特登望我

大概幾時做手術

未知

做完手術會唔會留返長頭髮?

係,一直袋係銀包

唔會特登望我

大概幾時做手術

未知

做完手術會唔會留返長頭髮?

而家都長長地
變性同Gay 有冇關係?
你係咪曾經係同性戀
變性同Gay 有冇關係?
你係咪曾經係同性戀

冇關係
會唔會好影響工作?本身有冇正職?

Btw 支持你
會唔會好影響工作?本身有冇正職?

Btw 支持你

唔會,有正職,我做sales嘅

我都有試過咁諗過,最後都係覺得做返自己最實際
我根本唔知自己想點,我睇落完全係一個普通男性,除左冇咩男性興趣同朋友外
我咁多年都冇想著女裝的想法,只係唔想做男性
但如果唔係生為男性,又唔可以同我愛
的人一齊生活

其實性別唔重要,對方係愛你嘅話,你變左女仔都會同你一齊

我都唔係真係好想變成女性
我好厭惡自己身為男人,但好中意同女友扑嘢
同埋現實上,我都冇天賦可以成為女性
做一個唔粗魯的男性,盡量戒除男人related的喜好就算

呢個就同性別定型有關

可唔可以講多d﹐唔知呢d野

我根本唔知自己想點,我睇落完全係一個普通男性,除左冇咩男性興趣同朋友外
的人一齊生活

呢個就同性別定型有關

我會覺得冇話咩喜好係屬於男人,咩喜好係屬於女人
其實只係社會對性別嘅傳統諗法同睇法
男人都可以鍾意Hello Kitty 可以鍾意粉紅色
有無相睇?

可以有嘅

求圖
如果唔方便可以telegram 我
ta325
樓主索唔索?
之前係巴哈見有個變性見小夫既索到
樓主索唔索?

唔索
樓主索唔索?

唔索

絲打 理下我好
有無相睇?

可以有嘅

求圖
ta325

我諗緊,係度post定pm
雖然個人唔太認同變性

但都希望樓主將來可以開心渡日
自貼啦
雖然個人唔太認同變性

但都希望樓主將來可以開心渡日

多謝

的人一齊生活

呢個就同性別定型有關

我會覺得冇話咩喜好係屬於男人,咩喜好係屬於女人
其實只係社會對性別嘅傳統諗法同睇法
男人都可以鍾意Hello Kitty 可以鍾意粉紅色

我明你的意思
我係同男性做fd都有問題,但女性朋友就可以keep好多年
覺得自己生為男人係不幸,好想活係一個冇男人的世界(唔係FF後宮果種)﹐最好自己都唔再係男人
有無相睇?

可以有嘅

求圖
ta325

好想睇 求下你post
絲打好有勇氣
btw 加油
有無相睇?

可以有嘅

求圖
ta325

對樓主好有幻想
有無相睇?

可以有嘅

求圖
ta325

對樓主好有幻想

純粹好奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞