醫生出左文件俾我入女廁之你問我答。

870 回覆
497 Like 76 Dislike
想唔想俾男人屌

我會答唔介意俾男人屌
本身鐘意女仔

鍾意女仔但係 G 點喺後面同射會內疚…

咁其實樓主都冇乜選擇,鍾意男仔先可以滿足到你

咁多個ex都係女

佢地係真係女定男變女?
鍾意女但變做女,同我鍾意仔外形都係仔一樣,但我無諗過變性

有兩個真係女,兩個男變女
認真問 會唔會打飛機

唔會啦

咁有性慾點算

又無得卒碟

sex toy解決

咁點高潮?
睇hehe 0仔到最後都係會射架喎
定係你覺得舒服就夠,唔洗高潮
天生個樣係似女仔?做完手術會唔會睇唔岀你係變性

唔化妝啲人都叫我小姐

我同巴打啱啱相反,入女廁/講電話成日俾人當係仔
但我唔係les

通常男仔聲都靚女

但我男仔樣

我都有試過咁諗過,最後都係覺得做返自己最實際
我根本唔知自己想點,我睇落完全係一個普通男性,除左冇咩男性興趣同朋友外
我咁多年都冇想著女裝的想法,只係唔想做男性
但如果唔係生為男性,又唔可以同我愛
的人一齊生活

其實性別唔重要,對方係愛你嘅話,你變左女仔都會同你一齊

我都唔係真係好想變成女性
我好厭惡自己身為男人,但好中意同女友扑嘢
同埋現實上,我都冇天賦可以成為女性
做一個唔粗魯的男性,盡量戒除男人related的喜好就算
幾時察覺自己想做女多過男?

大概係12-13歳

幾時開始食女性激素
有無插過女仔

但唔鍾意

樓主鍾意女,但女無JJ佢點後入你
用假鳩同真嘅始終差啲㗎喎

我玩sex toy咋
震嗰啲
可唔可以俾你岀生年月日時八字我研究下

1995 5月4日

我根本唔知自己想點,我睇落完全係一個普通男性,除左冇咩男性興趣同朋友外
的人一齊生活

有無諗過 興趣呢樣野係好中性
根本無咩屬於男人定還是女人嘅興趣

的人一齊生活

有無諗過 興趣呢樣野係好中性
根本無咩屬於男人定還是女人嘅興趣

其實係所有同男性有關的野我都覺得厭惡,當然起源就係我極憎我老豆
將所有同typical男性有關的野排除會令我覺得開心d

如果講一個極端少少的例子,就係Michael Jackson因為唔想似佢老豆而整容
之前讀過一科sexuality, 同聽過一個叫細細老師既talk, 得知好多跨性別人士都會抵受唔住社會壓力自殺。我個人立場比較中立,所以未來日子加油!

呢班人就識諗喇
有無相睇?
可唔可以俾你岀生年月日時八字我研究下

1995 5月4日

好後生
絲打而家嘅中性打扮係點樣?
出街俾人叫小姐定先生?
最後講返聲加油

中性打扮
琴日同ex行街俾人叫小姐
間唔中都會俾人叫靚女
多謝

我真係同你完全相反
女兒身,中性打扮
行街會俾人叫先生靚仔

一定好型
認真問 會唔會打飛機

唔會啦

咁有性慾點算

又無得卒碟

sex toy解決

咁點高潮?
睇hehe 0仔到最後都係會射架喎
定係你覺得舒服就夠,唔洗高潮

會有啲前列腺液咁囉
仲有冇變樣

的人一齊生活

其實性別唔重要,對方係愛你嘅話,你變左女仔都會同你一齊

我都唔係真係好想變成女性
我好厭惡自己身為男人,但好中意同女友扑嘢
同埋現實上,我都冇天賦可以成為女性
做一個唔粗魯的男性,盡量戒除男人related的喜好就算

呢個就同性別定型有關
之前讀過一科sexuality, 同聽過一個叫細細老師既talk, 得知好多跨性別人士都會抵受唔住社會壓力自殺。我個人立場比較中立,所以未來日子加油!

呢班人就識諗喇

多謝
有無相睇?

可以有嘅
有無相睇?

可以有嘅

好想認識多啲樓主
有冇睇啪啪聲太好聽
就係講你地嘅朋友
好想知多啲
Kim你有冇男朋友?男朋友點睇你?
由男變女 進行性行為有冇高潮?
睇節目話冇高潮 係咪真?
仲有冇變樣

有少少
點解exexex咁介意 都會同佢一齊?
有冇試過玩sm?
認真勸你唔好做手術
好撚核突
點解exexex咁介意 都會同佢一齊?
有冇試過玩sm?

佢唔算好介意
冇,但想試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞