醫生出左文件俾我入女廁之你問我答。

870 回覆
497 Like 76 Dislike
變性有冇破綻?(孤陋寡聞)
其實如果整好左塊西,俾男係中出左,d精會射左晌邊?

你當個西好似飛機杯咁囉 好似有啲唔尊重不過假西冇話通去邊嘅
你係咪1,2年前喺高登話過你個ex定exex係痴線
仲要出埋樣
當時好似分唔到你男定女
之前你好似話自己係藥娘定乜

exexex黎

西入面
支持你
連登果然繼承左高登乜人都有

多謝
未做手術之前:
點解決性需要?
因為你認定自己係女人 會唔會覺得自己有條j好核突?

後面解決性需要

第一次玩anal係點?

Btw,朋友既朋友係trans (女變男)

其實好爽,唔識點形容

有無插過女人?

會唔會射, 爽唔爽

會,不過好液態
絲打鍾意著咩衫 行咩風打扮
有無整指甲

我平時會自己搽 買衫鍾意去forever 21 bershka呢d

btw無追post 因為太多
你係咪讀書?定做嘢?
冇左條撚點有性興奮?

岩岩先追 po睇倒圖,即係 d精會射入由春袋皮整成嘅一個凹位度。

但呢個春皮杯會唔會俾男人插插下會套反左出黎,要自己塞返入去?
變性有冇破綻?(孤陋寡聞)

唔知喎
絲打鍾意著咩衫 行咩風打扮
有無整指甲

我平時會自己搽 買衫鍾意去forever 21 bershka呢d

btw無追post 因為太多
你係咪讀書?定做嘢?

中性啦
無整
做緊嘢啦

岩岩先追 po睇倒圖,即係 d精會射入由春袋皮整成嘅一個凹位度。

但呢個春皮杯會唔會俾男人插插下會套反左出黎,要自己塞返入去?

呢個考起
做左手術之後性慾係咪會比做手術之前低

呢個唔清楚,我未做手術
可唔可以形容多D你既外表
算唔算靚 會唔會化妝
瘦定肥底
如果肥/大隻, 五官輪廓太實淨
做完手術都唔似女仔
我之前都有讀過gender issues
見對啲人未了解過trans就係咁插佢地 好嬲
多謝樓主勇敢出黎講 比人知多啲了解多啲
Btw樓主 加油
大約幾時做手術
樓主係咪姓蕭?
樓主係咪姓蕭?

姓周
大約幾時做手術

未知,排緊
我之前都有讀過gender issues
見對啲人未了解過trans就係咁插佢地 好嬲
多謝樓主勇敢出黎講 比人知多啲了解多啲
Btw樓主 加油

多謝支持
樓主係咪姓蕭?

姓周

咁唔同人 btw加油吧
支持你,好有勇氣做自己想做的野
我有懷疑過我係唔係想做女性
我由細到大好討厭自己係男人,冇男性朋友
心理上對男人好抗拒,包括自己的身體
但又唔係太想成為女性(大少少肯定到呢樣)
即係如果唔會痛的話,想成為一個中意女性的女性

其實可以去睇下醫生,介紹麥醫生俾你

唔駛咁嚴重掛
我諗左好多年,究竟自己係討厭男性,定係想成為女性
自己成長過程冇可靠的男性model﹐一來唔知男性應該係點,二來self identify的建立都係靠女性長輩
細個會強迫自己有「男性」興趣,埋男人堆,但真係好唔開心
而家最中意就係做手工
大左識得多女性朋友,心理上舒服好多,佢地間唔中都叫我大小姐,我又中意聽
但我又一路都冇果種想變成女性的諗法,只係好唔想同男性一齊
特別係有左而家的女朋友之後,更加有種「我生為男性係為左同呢個人結婚,照顧佢」的諗法,唔中意自己的性別,但都要為左佢而成為一個出色的男性
支持 起碼敢做手術
樓主係咪姓蕭?

姓周

咁唔同人 btw加油吧

多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞