醫生出左文件俾我入女廁之你問我答。

870 回覆
497 Like 76 Dislike

呢張圖應該解決到好多人既問題

非常詳盡,現實做手術應該血肉模糊,邊忽係電灼孔,邊忽係陰莖皮肯定痴埋一堆..

Btw, 樓主你要加油,做返自己!

識一個人本身係女,但將會做手術變男,佢又係跟進左7年,一直打緊荷爾蒙治療,外表真係似男人多過TB,包括聲線,體型同手毛腳毛等等,黎緊會做手術由女變男,我作為朋友都好支持佢,佢都好明白路難行,但做返自己最緊要
醫生有咁嘅權?
支持你,好有勇氣做自己想做的野
我有懷疑過我係唔係想做女性
我由細到大好討厭自己係男人,冇男性朋友
心理上對男人好抗拒,包括自己的身體
但又唔係太想成為女性(大少少肯定到呢樣)
即係如果唔會痛的話,想成為一個中意女性的女性
絲打,支持你
加油 覺得你好勇敢
係香港做tb/gay都好難,你條路都一啲都唔容易,絲打,我支持你
絲打
1. 人哋眼中你算唔算靚女呀?
2. 如果你係繁性戀 咁係咪基本上所有性別嘅人都啱呀? (包括男,女,偽娘,gay,tb,tbg...唸唔到仲有邊種)
3. 我追post見到你話食藥會起唔到, 但你又12歲果陣知道自己係女仔, 咁你幾時開始食藥呀? 點解又會射到嘅? 同埋同邊種人做果陣射呀?

多咗啲問題 sorry
支持你!
雖然唔支持呢種行為,但支持你

AGGER

諗出黎果個真係好天才
你幾多歲開始come out做trans?
同之前啲ex一齊都係用trans呢個身分?
佢地會唔會有介意過你或者唔識面對你?
呢啲你問我答就開得有意義啦
正評
樓主係咪姓周

冇野想問但都想同你講聲加油,做返自己就好
你又鐘意j偽娘自己又想做女人?

exexexex係偽娘
ex都係偽娘

識食👍
絲打加油
係連登依啲地方都敢出post同咁有耐性解釋
以後無野會難到你
生得太似男人,成日俾人誤會
絲打加油

非常詳盡,現實做手術應該血肉模糊,邊忽係電灼孔,邊忽係陰莖皮肯定痴埋一堆..

Btw, 樓主你要加油,做返自己!

識一個人本身係女,但將會做手術變男,佢又係跟進左7年,一直打緊荷爾蒙治療,外表真係似男人多過TB,包括聲線,體型同手毛腳毛等等,黎緊會做手術由女變男,我作為朋友都好支持佢,佢都好明白路難行,但做返自己最緊要

多謝,都要多謝我ex
醫生有咁嘅權?

精神科醫生特別啲啩
加油樓豬

多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞