醫生出左文件俾我入女廁之你問我答。

870 回覆
497 Like 76 Dislike
支持你,好有勇氣做自己想做的野
我有懷疑過我係唔係想做女性
我由細到大好討厭自己係男人,冇男性朋友
心理上對男人好抗拒,包括自己的身體
但又唔係太想成為女性(大少少肯定到呢樣)
即係如果唔會痛的話,想成為一個中意女性的女性

其實可以去睇下醫生,介紹麥醫生俾你
絲打,支持你

多謝
加油 覺得你好勇敢

多謝
好撚嘔心

都多謝你
係香港做tb/gay都好難,你條路都一啲都唔容易,絲打,我支持你

多謝你
有無比人屌屎眼
有無係屋企搵假鳩插自己個屎眼自慰
絲打
1. 人哋眼中你算唔算靚女呀?
2. 如果你係繁性戀 咁係咪基本上所有性別嘅人都啱呀? (包括男,女,偽娘,gay,tb,tbg...唸唔到仲有邊種)
3. 我追post見到你話食藥會起唔到, 但你又12歲果陣知道自己係女仔, 咁你幾時開始食藥呀? 點解又會射到嘅? 同埋同邊種人做果陣射呀?

多咗啲問題 sorry
支持你!

1 我exex係覺得我似女仔
ex就要問下佢啦
2 係
3 17藥食,射嘅唔係精,男仔女仔都有
雖然唔支持呢種行為,但支持你

AGGER

多謝
你幾多歲開始come out做trans?
同之前啲ex一齊都係用trans呢個身分?
佢地會唔會有介意過你或者唔識面對你?

18-19咁上下
exexexex exexex同ex係
exexexex同ex冇介意 exexex介意
exex超介意
呢啲你問我答就開得有意義啦
正評

多謝
冇野想問但都想同你講聲加油,做返自己就好

多謝
你又鐘意j偽娘自己又想做女人?

exexexex係偽娘
ex都係偽娘

識食👍

同exexexex冇拖手冇kiss
同ex有拖手有kiss 第一次係佢主動kiss我
絲打加油
係連登依啲地方都敢出post同咁有耐性解釋
以後無野會難到你

多謝
未做手術之前:
點解決性需要?
因為你認定自己係女人 會唔會覺得自己有條j好核突?

後面解決性需要

記住帶condom

生得太似男人,成日俾人誤會

唔係
有無比人屌屎眼
有無係屋企搵假鳩插自己個屎眼自慰

兩樣都有
其實你而家個心情
入男廁有乜感覺?
會唔會覺得 可以偷望男人碌9 而high ?

btw, 支持

我入廁格,咩都唔睇
見到女廁條隊咁長 會唔會想出返去入男廁去廁所

你同女仔做個次
佢係你女友定點?
你個陣知自己性向未?

btw 支持,加油
屋企人朋友都支持你?唔係的話有冇講d咩

阿媽知阿爸唔知
朋友熟嘅話都知
其實冇咩可以講,人妖?痴線佬?gay?
呢啲聽到慣哂,已經冇感覺

係後期想做女人定天生已經覺得自己係有雞雞嘅女人?
你作為女人的話係咪會覺得講野雞雞前雞雞後好性騷擾?

天生
其實都冇話性唔性騷擾嘅
真係介意就唔會開post

有無射過精?射個下係咪會心理上覺得好唔舒服?

射過,會內疚

咩情況下射左

好尷尬唔想答,返到公司仲要對住同事
好有勇氣 要加油呀!
你同女仔做個次
佢係你女友定點?
你個陣知自己性向未?

btw 支持,加油

係我女友
知,但其實唔太想搞
到而家其實都唔識同女仔以男女嗰種方式搞
係exex話同我一齊同搵個女仔拍都一樣
好有勇氣 要加油呀!

多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞