醫生出左文件俾我入女廁之你問我答。

870 回覆
497 Like 76 Dislike
屋企人朋友都支持你?唔係的話有冇講d咩

阿媽知阿爸唔知
朋友熟嘅話都知
其實冇咩可以講,人妖?痴線佬?gay?
呢啲聽到慣哂,已經冇感覺

係後期想做女人定天生已經覺得自己係有雞雞嘅女人?
你作為女人的話係咪會覺得講野雞雞前雞雞後好性騷擾?
唔好出黎害人

你害人嘅定議係咩?
你把聲係點,會唔會做手術整尖佢

男女聲都得,呻吟絶對冇問題
捽唔捽到碟
想唔想俾男人屌

阿媽知阿爸唔知
朋友熟嘅話都知

天生
其實都冇話性唔性騷擾嘅
真係介意就唔會開post
阿爸唔知你變咗性?
受唔受TB溝?
你又鐘意j偽娘自己又想做女人?

exexexex係偽娘
ex都係偽娘
加油 未來嘅路會好難行 但路好放棄

多謝你
其實而家社會嘅接受度都高左好多

阿媽知阿爸唔知
朋友熟嘅話都知

天生
其實都冇話性唔性騷擾嘅

有無射過精?射個下係咪會心理上覺得好唔舒服?
捽唔捽到碟

捽都唔會有感覺
邊關最難過
想唔想俾男人屌

我會答唔介意俾男人屌
本身鐘意女仔
阿爸唔知你變咗性?

我未變
不過阿爸應該估到
阿媽就知道
有無經歷一個跨性別會經歷既野?(趕出家門,好多朋友離開你,俾人係咁望)
受唔受TB溝?

即係鍾意女仔 但自己又想做女仔?

阿媽知阿爸唔知
朋友熟嘅話都知

天生
其實都冇話性唔性騷擾嘅

有無射過精?射個下係咪會心理上覺得好唔舒服?

射過,會內疚
絲打你幾歲

其實成個過程由第一次睇醫生要幾耐先可以男轉女?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞