[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (66) 100cost 爆肝鳴

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
35櫻雙閃光單發50萬

憤怒左未? 白字50萬?

憤怒完白字50萬

咁其實冇咩特別wor單體50萬

單體而家帶土玩哂

今次兩個雌雄任根本就係同你講除左固傷 其他都係辣殺

幾時出個全部遁無效嘅任

幾時出個無效•無效

全部遁無效, 固傷一樣打到既, 唉, 唔洗驚
35櫻雙閃光單發50萬

憤怒左未? 白字50萬?

憤怒完白字50萬

咁其實冇咩特別wor單體50萬

招二技勁,擺35佐做隊長可以無限回血

呢個堅
屌你老母 閪到爆ranking

超忍卷有幾隻普通5星
得六倍,唔夠P 幣換鳴,想抽,又要等28號先有P 幣up , 屌
1%先有兩件忍具,5%先一張券,得8.5倍特效唔追鳥

超忍卷有幾隻普通5星

知四代100%up
得六倍,唔夠P 幣換鳴,想抽,又要等28號先有P 幣up , 屌

隻P幣嗚換得黎都下個月啦, 又唔係勁...

而家啲特效都好閪下, 新個隻THE LAST 櫻同佐都係得2倍起跳, 又冇乜其他特效角, 得隻之前刷左既六代卡卡, 連35櫻都冇得做特效
[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (67) 當玩家狗咋
https://lihkg.com/thread/169464?ref=ios

而家啲特效都好閪下, 新個隻THE LAST 櫻同佐都係得2倍起跳, 又冇乜其他特效角, 得隻之前刷左既六代卡卡, 連35櫻都冇得做特效

最on9係啲限定忍道愈高特效愈多倍 但佢送卷又送得孤寒 打完個pvp又要禮拜一先有卷攞 忍具仲要100% 咁咪姐係逼人咪撚抽隻新小櫻同棄rank
https://lihkg.com/thread/169464?ref=ios

麻煩哂 大蟲巴

最on9係啲限定忍道愈高特效愈多倍 但佢送卷又送得孤寒 打完個pvp又要禮拜一先有卷攞 忍具仲要100% 咁咪姐係逼人咪撚抽隻新小櫻同棄rank

而家送卷真係好撚孤寒, 之前打pvp beta連勝送好多卷, 而家真係狗都唔屌

我而家都學精左唔抽特效, 真係冇撚用, 俾營運撚狗咁撚

利申: 超超忍都係食哂屎, 抽唔到好野
個新佐櫻物語任好甜.........
睇完之後又再覺得鳴門真係超級大傻仔

鳴仔有雛田啦

點解咁講
有冇巴打抽到佐助
有冇巴打抽到佐助

之前上博雷鳴佐既時候抽到 20lv升都未撚升過 好撚廢

麻煩哂 大蟲巴

原來android 冇lin
https://lihkg.com/thread/169464

點解咁講

冇野....不過係用盡全力幫自己女神追佐助啫

鳴仔有雛田啦

不要再說了,搞到我又諗返起the last套戲

冇腦終佐刷,傷肝

點解咁講

冇野....不過係用盡全力幫自己女神追佐助啫

其實鳴仔係自己想追男神啫

鳴仔有雛田啦

不要再說了,搞到我又諗返起the last套戲

雛田幾好喎 賢妻良母咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞