[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (66) 100cost 爆肝鳴

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有冇人連勝冇啦啦冇左
冇走場冇輸冇kill app 冇左30幾連勝

我已經冇理,冇專登kill app, 真係好悶,得20場

唉 又重新打過
on99
連勝最多乘幾多Pt?
限4帶時空間無效件衫真係損人不利己
祝你爬到上0.05% 收到鳴人個陣猝死
應該分開限同非限組隊, 或者限COST

利申: 唔撚夠人打
放工比人拉開左20萬
放工比人拉開左20萬

一場咁耐點打到咁快
棄驚
放工比人拉開左20萬

一場咁耐點打到咁快

20萬? 外掛下話
我而家先1萬4咋喎
抖s打三出一百萬分
岩岩見fb有個開page嘅超重貨棄左
岩岩見fb有個開page嘅超重貨棄左

營運慘了

可能係。 我出十拳佢先會出亂丸鳴俾我,恰鳩我

可能係。 我出十拳佢先會出亂丸鳴俾我,恰鳩我

老老柒柒 而家啲任成幾百萬血 非限既傷害根本無價值 之後如果出7星啲傷害隻隻都100萬以上 啲普通石抽5星都唔知做乜鳩 打得個10000 你叫啲無乜限既人點玩

跟本pvp呢d活動
就要set up多d限制
如果唔係d重課佬玩晒
新手跟本冇得玩

跟本pvp呢d活動
如果唔係d重課佬玩晒
新手跟本冇得玩

係咁唔公平㗎啦

跟本pvp呢d活動
如果唔係d重課佬玩晒
新手跟本冇得玩

係咁唔公平㗎啦

唔係咁先公平咩 重課佬比錢先係vip 就算重課啲人裝哂啲仆街裝都打唔入先唔公平 利申比兩三隻仙鳴既重課佬屌打緊
終於組到隊可以穩刷 六道鳴 六道斑 竦鳴 十拳
十拳閃光好撚爽
抖s打三出一百萬分

今日唔得閒打,0.2跌到0.7,連0.5%都已經7萬幾

得3萬分 啲人點打得咁快 3場加埋剩係睇限4動畫都睇3分1時間 好地地出個招都要打咁多下 利申已經較咗fast forward但都打到唔想再睇
痴撚線
要打到上忍之神
仲要keep 到完場
先有一張忍道卷
打屎忽呀
痴撚線
要打到上忍之神
仲要keep 到完場
先有一張忍道卷
打屎忽呀

咁撚姑鳩寒不如咪撚派啦
真係當玩家係狗黎
痴撚線
要打到上忍之神
仲要keep 到完場
先有一張忍道卷
打屎忽呀

咁撚姑鳩寒不如咪撚派啦
真係當玩家係狗黎

成個月都無派過忍道卷 以前一個月夠升一隻限

得3萬分 啲人點打得咁快 3場加埋剩係睇限4動畫都睇3分1時間 好地地出個招都要打咁多下 利申已經較咗fast forward但都打到唔想再睇

呢隻驚 點樣慳動畫時間係重要嘅策略
終於組到隊可以穩刷 六道鳴 六道斑 竦鳴 十拳
十拳閃光好撚爽

根本pvp就係要擺一堆回查快 耗查少既角色 最好係靠忍具回查 就咁防禦回得10%左右 然後帶一隻耐性無視專係打6道班/裝忍具既仆街就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞