[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (66) 100cost 爆肝鳴

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
呢排停刷pvp冇野做睇下個box
先知原來cm技卡未11忍
放置到連隻勇鼬都刷唔切

龍珠刷晒章未?

悟爸未刷晒
清哂D 新關仲有個"新"字,你地係咪咁?
特效2.6刷左三百幾場終於刷曬三件忍具

會唔會未s曬

會唔會未s曬

s 哂, 你冇?

毅力
帶土打雌雄s9m
帶土打雌雄s9m

得佢打得入,嗰兩條仆街乜都無效
帶土打雌雄s9m

^_^冇帶土

毅力

好痴線
係wor 未刷雌雄
帶土打雌雄s9m

^_^冇帶土

十拳鼬跟肉盾四
半齊裝帶土招帶土fd
竟然換得哂天天d忍具
竟然換得哂天天d忍具

講真刷忍具好過刷pvp , 硬要揀一舊屎嘅話
竟然換得哂天天d忍具

識揀一定揀肝
竟然換得哂天天d忍具

識揀一定揀肝

肝 我要定了, 你今日揀左未?
竟然換得哂天天d忍具

識揀一定揀肝

今次天天忍具真係勁唔吸引 汎用性唔高仲要唔係特別勁
竟然換得哂天天d忍具

識揀一定揀肝

今次天天忍具真係勁唔吸引 汎用性唔高仲要唔係特別勁

有強逼症都係要刷齊架啦
新手一問 新down隻game load到90%卡住左冇再郁 試過樓豬既方法都好似唔得 可以點做
新手一問 新down隻game load到90%卡住左冇再郁 試過樓豬既方法都好似唔得 可以點做

post頭方法已經試過?如果都唔得要重新down過

1. 終鳴 2. 終佐 3. 限4 4.六道鳴 5. 35鳴
6. 限帶土 7. 35卡卡 8. 佛手柱 9. 35佐 10. 六道斑

睇黎最後都係呢十位,有3個35,終戰,限4,限帶土

1. 終鳴 2. 終佐 3. 限4 4.六道鳴 5. 35鳴
6. 限帶土 7. 35卡卡 8. 佛手柱 9. 35佐 10. 六道斑

睇黎最後都係呢十位,有3個35,終戰,限4,限帶土

屌,搞埋呢D 仲失衡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞