[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (66) 100cost 爆肝鳴

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
題外話,隻特效九尾鳴仔轉左人仔,件九尾衣好得意

邊隻

this

話時話啲限可唔可以唔好淨出疾風傳,第一部嗰啲角好多都冇乜發揮,我想見下隻黑衫佐助

邊隻

this

話時話啲限可唔可以唔好淨出疾風傳,第一部嗰啲角好多都冇乜發揮,我想見下隻黑衫佐助

邊隻 佢仲細個嗰陣?

邊隻

this

邊隻 佢仲細個嗰陣?

應該係卡西教完佢千鳥 第一次出場果陣
中忍考試 髮型幾柒果個呀

邊隻

this

邊隻 佢仲細個嗰陣?

中忍選拔打我愛羅

邊隻

this

邊隻 佢仲細個嗰陣?

中忍選拔打我愛羅

咁中二,不了
我覺得鳴仔同佐助都係大人個陣最型

邊隻

this

邊隻 佢仲細個嗰陣?

中忍選拔打我愛羅

咁中二,不了

單手佐型
但又all in唔中
邊次我係中新限架屌

邊隻

this

邊隻 佢仲細個嗰陣?

中忍選拔打我愛羅

咁中二,不了

純粹想佢出佢出多啲第一部嘅角色啫,有好多都冇出過
打機成日揀呢隻佐助,件連身衫幾型

邊隻

this

邊隻 佢仲細個嗰陣?

中忍選拔打我愛羅

咁中二,不了

單手佐型
但又all in唔中
邊次我係中新限架屌

有冇考慮過轉玩細帳

this

邊隻 佢仲細個嗰陣?

中忍選拔打我愛羅

咁中二,不了

單手佐型
但又all in唔中
邊次我係中新限架屌

有冇考慮過轉玩細帳

專玩細帳個陣就會到舊帳中哂啲新限架啦
隻game識讀心

邊隻

this

邊隻 佢仲細個嗰陣?

中忍選拔打我愛羅

咁中二,不了

純粹想佢出佢出多啲第一部嘅角色啫,有好多都冇出過
打機成日揀呢隻佐助,件連身衫幾型

第一部嘅角色我想佢出限再不斬
個故事我睇到喊

this

邊隻 佢仲細個嗰陣?

中忍選拔打我愛羅

咁中二,不了

單手佐型
但又all in唔中
邊次我係中新限架屌

有冇考慮過轉玩細帳

e+都主玩緊細帳
但就係大&細帳都all in唔中單手佐
升技有咩用?

最高幾lv 技
升技有咩用?

最高幾lv 技

升技會加傷,buff同回血都會加
最高10lv技
10關210分
有冇其他建議
10關210分
有冇其他建議

14,200分,可以用P自
10關210分
有冇其他建議

P自有乜好處?
10關210分
有冇其他建議

P自有乜好處?

加經呀
想問而家卡卡西果關係打哂30關, 刷夠5萬分就叫完?

另外白色情人節果關就要刷夠分換野right?
咁樣算唔算叫另類輸出隊
寫輪眼無效無得計
咁樣算唔算叫另類輸出隊
寫輪眼無效無得計

帶土係寫輪眼無效都會打得中的
好似係
想問而家卡卡西果關係打哂30關, 刷夠5萬分就叫完?

另外白色情人節果關就要刷夠分換野right?

yes
第30關打30場左右齊11隻卡西
咁樣算唔算叫另類輸出隊
寫輪眼無效無得計

好似係

耐性無視係任何條件下都打得中,所以打到咁高傷嘅帶土根本離譜
10關210分
有冇其他建議

P自有乜好處?

加經呀

係喎
10關210分
有冇其他建議

P自有乜好處?

加經呀

係喎

生不逢時
好需要隻P自
咁樣算唔算叫另類輸出隊
寫輪眼無效無得計

好似係

耐性無視係任何條件下都打得中,所以打到咁高傷嘅帶土根本離譜

我都唔知原來無視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞