[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (66) 100cost 爆肝鳴

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
今期隻p幣嗚值唔值得換?定儲p幣

唔夠倍打event嘅話就換,呢個月跟住應該仲有用
不過如果得啱啱好3000p幣而又冇石嘅話就唔好換

我就係咁
佢維護咗成晚維護咗啲咩 利申唔識日文
夠15萬point換咩忍具好 開到緣嘅得p幣成人鳴 同友情天天

換天天嗰兩件先

唔玩天天都照換?
今日有冇新活動?

天天得8.6倍刷到嘔, 預計換完2件天天就算啦
佢維護咗成晚維護咗啲咩 利申唔識日文

搬game server
夠15萬point換咩忍具好 開到緣嘅得p幣成人鳴 同友情天天

換天天嗰兩件先

唔玩天天都照換?

比起其他,天天嗰兩件比較有用,跟住就單手佐
今日有冇新活動?

冇,聽日先有新情報

我就係咁

我就係咁

除左隻P幣自, 仲有邊隻P幣好用?

利申: 岩岩玩個陣冇換到P幣自
今日有冇新活動?

冇,聽日先有新情報

冇玩幾日輕鬆左好多
今日有冇新活動?

冇,聽日先有新情報

冇玩幾日輕鬆左好多

對個肝好啲, 人都精神啲
屌發覺成個月都無前夜祭 扮撚哂嘢唔派石

而家前夜祭都係派垃圾活動角劵,有冇都冇咩分別

而家前夜祭都係派垃圾活動角劵,有冇都冇咩分別

都有幾粒石同忍道卷 活動角老玩家全部10忍道啦 抽嚟做咩
減低玩呢隻垃圾game既頻率
退坑指日可待
隻6代係咪無需要刷到滿
隻6代係咪無需要刷到滿

我本來都冇諗住刷,但奴性重,又係刷左
隻6代係咪無需要刷到滿

呢隻驚係玩刷野架嘛
隻6代係咪無需要刷到滿

呢隻驚係玩刷野架嘛

尤其係冇特效果啲關真係刷死人,又係奴性重,個位數都刷返一兩件黎玩下
隻6代係咪無需要刷到滿

呢隻驚係玩刷野架嘛

尤其係冇特效果啲關真係刷死人,又係奴性重,個位數都刷返一兩件黎玩下

屌,醒起我情一節一件都未刷,聽日就完
拿拿臨刷返件先
隻6代係咪無需要刷到滿

呢隻驚係玩刷野架嘛

屌,醒起我情節一件都未刷,聽日就完
拿拿臨刷返件先
今日有冇新活動?

冇,聽日先有新情報

冇玩幾日輕鬆左好多

對個肝好啲, 人都精神啲

聽日準備好要爆肝未
隻6代係咪無需要刷到滿

呢隻驚係玩刷野架嘛

屌,醒起我情節一件都未刷,聽日就完
拿拿臨刷返件先

我刷完11忍哥哥,又刷哂忍具,忍石冇換過,太攰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞