[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (66) 100cost 爆肝鳴

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
想知隻100cost鳴啲三圍可以有幾勁,lv 1已經過萬

呢隻game三圍只係幾個數字

35cost投嚟做乜
投下舊限啦,等佢地可以翻身

投左大蛇,綱手
同舊仙嗚

請投十拳鼬一票

十拳鼬算勁啦

如果升多級術速會考慮爆忍左佢

首先你要有卷 儲咗成半個月都係得3張5星 幾張3星 啲垃圾卷反而好撚多 成個月都係忍具但最on9係忍具關啲真傳忍具廢到 係仲衰過啲無固有效果既忍具

劵我大把,限就無
其實幾件賀年忍具+蛋糕+忍飯已經好撚勁

蛋糕整咗兩件 忍飯1件 都係回查 其他無咩用
新手又黎問野,辛苦巴打解答
想問問係咪儲多過一百石去抽兩次好過五十就抽,再儲五十再抽??
想問問係咪儲多過一百石去抽兩次好過五十就抽,再儲五十再抽??

其實冇乜分別,只要有石同個pool有你想要嘅角就得

最緊要抽大蟲巴或者羽田巴幫你抽

唔該曬巴打
抽唔到想要既
投左比大波田

35cost投嚟做乜

投左大蛇,綱手
同舊仙嗚

請投十拳鼬一票

十拳鼬算勁啦

投左千手柱同六道鳴

新限柱滿忍居然冇雙閃光,速度又慢,傷害又分散

六道鳴個buff唔夠新果啲黎,攻又冇佢份
投左比大波田

35cost投嚟做乜

投左大蛇,綱手
同舊仙嗚

請投十拳鼬一票

十拳鼬算勁啦

投左千手柱同六道鳴

新限柱滿忍居然冇雙閃光,速度又慢,傷害又分散

六道鳴個buff唔夠新果啲黎,攻又冇佢份

留名睇100cost隻鳴又係全體buff
然後屌打六道鳴

關我咩事 我次次都係用金錢戰勝機率 大蟲巴先係限定狙擊手
柯煙ed
柯煙ed

講起 秘書巴竟然冇all in 鳴媽
柯煙ed

講起 秘書巴竟然冇all in 鳴媽

淨係all in咗投完其他限淨低嗰啲券
我寧願放棄我一己之欲都想俾啲舊限有多啲機會上修
柯煙ed

關我咩事 我次次都係用金錢戰勝機率 大蟲巴先係限定狙擊手

營運靠曬你了
開個盤齊齊估下邊隻限會跑贏
我估新仙鳴
想問下電腦刷首抽嗰個係咪iPhone都用到定係Android先得

想問下電腦刷首抽嗰個係咪iPhone都用到定係Android先得

個引繼碼係2邊都可以開
不過如果用iphone唔知佢有冇改到過唔到石,如果得幾粒就開埋位佢先引繼
我估新仙鳴

舊仙嗚
我估新仙鳴

舊仙嗚

投左舊仙嗚加一
巴哈果邊有人打左公約, 大家參考下

這樓會整理一下公約(就是說如果被選會對限定有什麼改變)
通常被選了 會變成超忍特別篇機率up 還有固有忍具追加
然後給我點時間寫吧 寫36個限定有點吐血(躺
會從第一個限定寫到最后

鳴媽
技2的決意效果回數和效果值增加 並且把基礎數值上升

勇仙鳴
技1基礎數值(應該是尾傷)變化 消耗查量緩和

竦鳴
技1技速上升 消耗查量緩和 覺醒1的數值上升

6鳴
技1自己奮狀態增傷數值上升 覺醒2回查量上升並且追加攻擊力上升

終鳴
技1對方是佐助增傷數值上升 追加會心時傷害上升

心仙鳴
技1升速狀態增傷數值上升 基礎數值上升

10拳鼬
覺醒1基礎上升值增加 並且追加hp上升 覺醒2對技能屬性無效會加 攻擊力+技傷上升 基礎數值上升

暗部鼬
技1技速上升 追加幻狀態敵人增加傷害 基礎數值上升

帶土
技2憎恨效果值上升 扣血量減少 消耗查緩和 覺醒1強化數值上升

竦佐
技2技速上升 消耗查量緩和 覺醒1強化數值上升

6佐
技2戰氣的效果強化 覺醒2追加回血 回查量增加

麒麟
技2憎恨數值效果上升 技速上升

終佐
覺醒1強化效果上升 基礎數值上升

火斑
技1尾傷增加 對方必中炎上 技2尾傷增加 依據自己受的傷害打出去的傷害上升 基礎數值上升

尾獸斑
技2數值強化上升 唯我狀態增技傷上升 覺醒1的強化效果上升

6斑
技1技速上升 對方是絕望狀態增傷數值上升 覺醒1無效化的回合數緩和

大蛇丸
技1尾傷上升 蘇狀態增傷害數值上升 基礎數值上升

限愛
技1攻擊砂狀態的對手傷害上升追加 消耗查緩和 基礎數值上升

小南
技1根據目前查增加傷害數值上升 技2效果回合被增加 基礎數值上升

技1技速上升並緩和消查量 技2增加技傷數值上升 基礎數值上升

仙自
技1追加攻擊炎上敵人時傷害上升 技2強化數值上升 基礎數值上升

體自
技1尾傷與技速上升 技2會心率上升 基礎數值上升

佛柱
技1尾傷上升並且hit數增加 覺醒2的強化數值上升

勇柱
技1攻擊明神門狀態敵人傷害上升追加 消耗查量緩和 基礎數值上升

綱手
技2技速上升 消耗查量緩和 基礎數值上升

小迪
技1消耗查量緩和 增加數值上升 基礎數值上升

限4
覺醒1強化效果上升 覺醒2追加機率性回查

須佐卡
技1會心時增傷數值上升以及緩和消耗查量

技卡
技2增加會心和會心時傷害上升 基礎數值上升

體術櫻
技1技速上升並且緩和耗查量

竦櫻
技2技速上升以及緩和耗查量 覺醒1的減查效果上升

雛田
技1自己獅拳狀態時增傷數值上升

天道
技1自己升攻擊力時增傷數值上升 技2追加會心以及會心增傷 緩和耗查 基礎數值上升

夜凱
覺醒一效果回合次數增長 覺醒2數值強化上升 基礎數值上升

虎凱
技1攻擊技屬性敵人傷害上升追加 技2追加升技傷 基礎數值上升

覺醒1和2強化數值上升 基礎數值上升

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=27178&snA=3509&tnum=5
好似啲新啲既有升技速都抵投 三辣 6班 綱手 自來也 蠍 再舊啲個啲就算啦 80凱千手柱改完等如無改 帶土減扣血同回查好似都唔錯 加傷害條件既都ok 有啲剩係改傷害數值/強化數值個啲投咗都無用
好似啲新啲既有升技速都抵投 三辣 6班 綱手 自來也 蠍 再舊啲個啲就算啦 80凱千手柱改完等如無改 帶土減扣血同回查好似都唔錯 加傷害條件既都ok 有啲剩係改傷害數值/強化數值個啲投咗都無用

夜凱真係好悲哀
主動技連改都唔改下
限綱加技速好,配合扣血角無敵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞