[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (66) 100cost 爆肝鳴

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
隻六道斑煩到,打我又唔撚痛,又要慢慢等佢5次行動

十拳幫到你

十拳裝料理幾正

十拳真係屈機 前題係過到第一關就掂
個個都話不了
最後都係追緊

其實個個都刷緊, 係唔話你知姐, 你睇下大蟲巴同羽田巴應該會追, 佢地個肝好似仲OK

睇好大蟲巴

等緊你地掛隻爆肝鳴比我試用架

我睇好營運都靠哂佢既羽田巴

不了

4代瞄住你邊隻先
你咪自己出幾多隻對面都係大機率4隻?
佢係咪改左kill app 棄左個舖就冇左連勝
個個都話不了
最後都係追緊

其實個個都刷緊, 係唔話你知姐, 你睇下大蟲巴同羽田巴應該會追, 佢地個肝好似仲OK

睇好大蟲巴

不了

4代瞄住你邊隻先

十拳,所以裝左料理
但過唔到仙鳴普攻
你咪自己出幾多隻對面都係大機率4隻?

yes
屌你老母有冇咁多人用六道斑啊,去到邊都見到佢
多得條仆街,打一鋪打勁耐

未彈輸果個畫面都當輸?

睇好大蟲巴

不了

4代瞄住你邊隻先

十拳,所以裝左料理
但過唔到仙鳴普攻

未彈輸果個畫面都當輸?

以前唔夠打,kill app 係黃色門度揀唔繼續,都唔當輸
而家當輸
屌啦 我600lv見親都係600lv 個個終佐仙鳴4代6班帶土 10鳩幾條命 一鋪幾分鐘想追都追唔到啦

未彈輸果個畫面都當輸?

而家當輸

乜原來之前揀唔繼續唔當輸

好有愛

好有愛

羽田巴有對手

未彈輸果個畫面都當輸?

而家當輸

乜原來之前揀唔繼續唔當輸

未彈輸果個畫面都當輸?

冇事呀,有計連勝

未彈輸果個畫面都當輸?

冇事呀,有計連勝

自膠,睇唔到話棄左
一舖打幾分鐘,3 round 打成幾個字
一舖打幾分鐘,3 round 打成幾個字

same
痴撚線
今次終於避到限四招技,上次肯撚定係特登
痴撚線

白絕唔錯
仲衰過之前,對面就真係高確率迴避,我嗰邊就超低確率迴避
第一次棄活動 你地加油
仲衰過之前,對面就真係高確率迴避,我嗰邊就超低確率迴避

用緊十拳做主力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞