[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (66) 100cost 爆肝鳴

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
第一次棄活動 你地加油

想打到件六道袍,追rank就不了
仲衰過之前,對面就真係高確率迴避,我嗰邊就超低確率迴避

用緊十拳做主力

係咪連勝緊
一直連勝係會一路跌迴避率

用緊十拳做主力

係咪連勝緊

咩on9設定黎
有無人同我一樣入唔到考試

用緊十拳做主力

係咪連勝緊

第一次棄活動 你地加油

same
屌奶星 用亂丸鳴損人不利己
第一次棄活動 你地加油

打忍道卷 rank就不了
頂 去到第三回合死淨一隻仙鳴 出完技二都未出到一次技一 已經比四代秒左三條血
頂 去到第三回合死淨一隻仙鳴 出完技二都未出到一次技一 已經比四代秒左三條血

你唔用4代?
十拳點解會咁低dam

你唔用4代?

第一回合已經戰死左
十拳點解會咁低dam

低咩 好似都有70萬wor
十拳點解會咁低dam

而家打得40萬

你唔用4代?

第一回合已經戰死左

haneda而家幾%

傷害低到
十拳點解會咁低dam

而家打得40萬

點解我得15萬
愈連勝d人愈多血

你唔用4代?

第一回合已經戰死左

haneda而家幾%

點死架

你唔用4代?

第一回合已經戰死左

haneda而家幾%

打左一場7X% 啱啱去完旅行落機咋

你唔用4代?

第一回合已經戰死左

haneda而家幾%

點死架

對面仙鳴一腳踢死
十拳點解會咁低dam

而家打得40萬

點解我得15萬
愈連勝d人愈多血

原來防禦都會減必中技半傷

傷害低到

都夠秒我隻十拳
小南都有d用
柱間真係
隻嘢又唔係真係咁勁 唔打無屬性咪又係打20-30萬 耐性無視就算加埋忍具咪又係20-30萬 仲要無閃光 係三圍勁啲難死啲姐 唔勁得過啲32cost限 究竟營運係點諗先出到呢隻咁難攞 老老柒柒如果1-2%我覺得都可以接受 但0.05真係太過分 呢個活動又唔賺錢(啲垃圾鬥忍限無人用) 仲可能會逼走哂啲玩家 見到好多巴打都棄今次活動 最on9係我玩到600幾lv屈你100lv機都好合理吖 屌那星 對親都係600幾lv然後啲人有兩隻仙鳴(係兩隻呀6條命呀) 再加一隻四代/終佐/煩撚到仆街既班 點撚打呀一鋪打成10分鐘
隻嘢又唔係真係咁勁 唔打無屬性咪又係打20-30萬 耐性無視就算加埋忍具咪又係20-30萬 仲要無閃光 係三圍勁啲難死啲姐 唔勁得過啲32cost限 究竟營運係點諗先出到呢隻咁難攞 老老柒柒如果1-2%我覺得都可以接受 但0.05真係太過分 呢個活動又唔賺錢(啲垃圾鬥忍限無人用) 仲可能會逼走哂啲玩家 見到好多巴打都棄今次活動 最on9係我玩到600幾lv屈你100lv機都好合理吖 屌那星 對親都係600幾lv然後啲人有兩隻仙鳴(係兩隻呀6條命呀) 再加一隻四代/終佐/煩撚到仆街既班 點撚打呀一鋪打成10分鐘

冇可能
不過除咗紅字之外其他全部同意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞