[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (66) 100cost 爆肝鳴

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
執左隊可以3,4分鐘一場,見返啲希望。
60場now
其實0.05而家幾分

100萬up

真係100萬?
我而家一場先1150分,定係上到影級神級會好多分一場?

現在影 800幾分一場 已經100幾連勝都係X1.5 一場1200到 大約10萬分 100萬要打1000場
大家pvp打成點? 我玩龍珠放棄左
60場now
其實0.05而家幾分

wt team

情人伊諾隊長,35鳴,十拳,11忍白絶

唔用限四,出招動畫又耐,又要兩下先殺到人

頭兩隻都冇
用六道佐,35佐,十拳,白絶一鋪要起碼5-6分鐘

咁多隻得隻白絕,差唔多10-15分鐘一鋪,果斷放棄

試下用六道鳴丫,可能有驚喜 可以加埋六道斑放絕望
60場now
其實0.05而家幾分

wt team

情人伊諾隊長,35鳴,十拳,11忍白絶

唔用限四,出招動畫又耐,又要兩下先殺到人

頭兩隻都冇
用六道佐,35佐,十拳,白絶一鋪要起碼5-6分鐘

咁多隻得隻白絕,差唔多10-15分鐘一鋪,果斷放棄

試下用六道鳴丫,可能有驚喜 可以加埋六道斑放絕望

呢兩隻都冇
刷首抽抽到兩個新野
開唔開局好
刷首抽抽到兩個新野
開唔開局好

以呢個pool嚟講呢兩隻已經算唔錯,等唔切其他pool嘅話可以開住局先
刷首抽抽到兩個新野
開唔開局好

以呢個pool嚟講呢兩隻已經算唔錯,等唔切其他pool嘅話可以開住局先

呢兩隻一齊用係幾勁嘅
趁而家仲有佢地啲忍具打
不妨開局
刷首抽抽到兩個新野
開唔開局好

呢兩隻一齊用係幾勁嘅
趁而家仲有佢地啲忍具打
不妨開局

thx巴打意見,本身諗住放棄呢個game
今日記得打場曜任
有冇巴打係玩另一隻?
有冇巴打係玩另一隻?

其實呢隻game係玩啲咩
今日記得打場曜任

呢幾日悶到連體都唔想清
呢幾日悶到連體都唔想清

Keep住每日一on拎石
有冇人仲追緊件9尾袍
有冇巴打係玩另一隻?

三隻一隊輪流攻擊,每隻有一個圓形嘅攻擊範圍,一樣有一招普通技一招大技,出大技有storm嘅動畫睇
隔離game抽卡
有冇巴打係玩另一隻?

三隻一隊輪流攻擊,每隻有一個圓形嘅攻擊範圍,一樣有一招普通技一招大技,出大技有storm嘅動畫睇

出到咩角色? 之前見過好似進度差呢邊好多 同埋個營運西唔西
有冇人仲追緊件9尾袍

差4萬分 上到忍之神應該差唔多攞哂啲獎勵
有冇巴打係玩另一隻?[img]https://na.cx/i/xX3Zi5k.jpg[img]

bamdie營運你話西唔西嘞
不過西極都冇呢邊gree咁誇張
至於抽卡方面啱啱去到疾風傳嘅飛段角都,最新隻限係六尾嘅泡沫,不過聽講隻game已經準備出7星,仲快過呢邊
btw隔離game成日有降臨,又有出人柱力,呢邊gree真係唔知做乜柒
有冇人仲追緊件9尾袍

差4萬分 上到忍之神應該差唔多攞哂啲獎勵

而家先6萬分
算啦唔追啦 休養生息
有冇巴打係玩另一隻?[img][url]https://na.cx/i/xX3Zi5k.jpg[img][/url]

至於抽卡方面啱啱去到疾風傳嘅飛段角都,最新隻限係六尾嘅泡沫,不過聽講隻game已經準備出7星,仲快過呢邊
btw隔離game成日有降臨,又有出人柱力,呢邊gree真係唔知做乜柒

我覺得暫時唔算西啦,派石都算派得密,賺石嘅途徑都算多
又時不時出下保底pool
打番黎嘅Event 角都多數幾有用 無勁限都唔洗驚唔夠打
放置到連隻勇鼬都刷唔切
放置到連隻勇鼬都刷唔切

龍珠刷晒章未?
有冇巴打係玩另一隻?[img][url]https://na.cx/i/xX3Zi5k.jpg[img][/url]

我覺得暫時唔算西啦,派石都算派得密,賺石嘅途徑都算多
又時不時出下保底pool
打番黎嘅Event 角都多數幾有用 無勁限都唔洗驚唔夠打

啱啱中左祝言日和既鳴門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞