[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (66) 100cost 爆肝鳴

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
羽田巴抽到天使3

pvp ranking 已棄,請大家好好護肝

淨係想打件九尾袍返黎
而家先3萬分

件嘢其實無100鳴無咩用 九尾鳴有加技速既 辣鳴本身有件蛤蟆 7代垃圾無人用 利申仲有幾日會打埋佢
我見facebook有條友post咗仙鳴加仙兜加多由也既普攻隊 快好撚多 起碼唔使睇動畫又唔使諗可以鳩打 除咗遇到班/十拳/限四用仙鳴打先 最重要係你既對手會易打啲 有仙鳴既巴打可以試下

pvp ranking 已棄,請大家好好護肝

淨係想打件九尾袍返黎
而家先3萬分

件嘢其實無100鳴無咩用 九尾鳴有加技速既 辣鳴本身有件蛤蟆 7代垃圾無人用 利申仲有幾日會打埋佢

七代
羽田巴抽到天使3

好J到仆街 最鍾意超3
仲開埋右下
最近玩番 件野係咪唔值得爆肝打其實
羽田巴抽到天使3

好J到仆街 最鍾意超3
仲開埋右下

我抽左3pack都冇

邊件

邊件

垃圾9尾衣 依家先3萬分 放棄點睇
羽田巴抽到天使3

好J到仆街 最鍾意超3
仲開埋右下

我抽左3pack都冇

btw 超3真係幾撚型

邊件

放棄吧
羽田巴抽到天使3

好J到仆街 最鍾意超3
仲開埋右下

我抽左3pack都冇

第一個10連就兩隻超3
之後30連0ssr還返債

邊件

放棄吧

OK 仆街營運幾時死
執左隊可以3,4分鐘一場,見返啲希望。
60場now
其實0.05而家幾分
60場now
其實0.05而家幾分

wt team
60場now
其實0.05而家幾分

同問
60場now
其實0.05而家幾分

wt team

情人伊諾隊長,35鳴,十拳,11忍白絶

唔用限四,出招動畫又耐,又要兩下先殺到人
60場now
其實0.05而家幾分

wt team

頭兩隻都冇
用六道佐,35佐,十拳,白絶一鋪要起碼5-6分鐘
60場now
其實0.05而家幾分

wt team

頭兩隻都冇
用六道佐,35佐,十拳,白絶一鋪要起碼5-6分鐘

咁多隻得隻白絕,差唔多10-15分鐘一鋪,果斷放棄
60場now
其實0.05而家幾分

100萬up
60場now
其實0.05而家幾分

100萬up

次次rank 有新野一定高分到離晒譜
係咪外掛就唔知
60場now
其實0.05而家幾分

100萬up

係咪外掛就唔知

肯定係外掛,見過有人擺啲垃圾但係可以一拳一隻
mod狗
60場now
其實0.05而家幾分

100萬up

係咪外掛就唔知

mod狗

捉哂啲外掛狗都唔輪到我 啲人唔食唔屙唔瞓全職打機 得一個肝不了
60場now
其實0.05而家幾分

100萬up

係咪外掛就唔知

mod狗

捉哂啲外掛狗都唔輪到我 啲人唔食唔屙唔瞓全職打機 得一個肝不了

唔驚去架咩,外掛肝咁多好on9
60場now
其實0.05而家幾分

100萬up

真係100萬?
我而家一場先1150分,定係上到影級神級會好多分一場?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞